Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

aronek11

Uživatel

Zaregistrován:
5. 4. 2024

Vytvořeno:
1. 5. 2024, 22:53

Dobrý den, pomohl by mi prosím někdo s oceněním této figurky? V Hořavovi je na straně 139, číslo modelu 5129, dekor varianta 2, výška 23,5, nepoškozená. Předem moc děkuji
Pokud k ní máte bližší info, též budu ráda.

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Obrázek vložený uživatelem

nataradza

Uživatel

Zaregistrován:
29. 11. 2020

Vytvořeno:
2. 5. 2024, 01:17

aronek11

Uživatel

Zaregistrován:
5. 4. 2024

Vytvořeno:
15. 5. 2024, 23:57

Ano, tam jsem ji koupila. Bohužel figurka je zklamání, protože je v reálu ošklivá. Moc jsem chtěla mít Graniton zastoupený, ale tohle nebyla ideální volba. Není tu někdo, kdo má třeba dózu a chtěl by figurku? Ráda bych se jí zbavila a výměna za jiný Graniton by byla ideální.
Díky té figurce jsem si koupila knihu - Graniton - Hořava. Chtěla bych tady autora pochválit, kniha je skvělá a k mé velké radosti je v ní i Telč.

kacena

Uživatel

Zaregistrován:
6. 1. 2019

Vytvořeno:
16. 5. 2024, 11:24

Ano, tam jsem ji koupila. Bohužel figurka je zklamání, protože je v reálu ošklivá. Moc jsem chtěla mít Graniton zastoupený, ale tohle nebyla ideální volba. Není tu někdo, kdo má třeba dózu a chtěl by figurku? Ráda bych se jí zbavila a výměna za jiný Graniton by byla ideální. Díky té figurce jsem si koupila knihu - Graniton - Hořava. Chtěla bych tady autora pochválit, kniha je skvělá a k mé velké radosti je v ní i Telč.

Jasně, vy jste taková drobná "sběratelka", že 😃

https://aukro.cz/holcicka-v-kroji-graniton-porcelanova-figurka-7062067817

nataradza

Uživatel

Zaregistrován:
29. 11. 2020

Vytvořeno:
16. 5. 2024, 14:47

To se zase úplně nevylučuje, paní může něco sbírat a zároveň obchodovat. Divné každopádně je, že v úterý 7. 5. 2024 tu sošku na Aukru prodala za 4210 Kč, ale při tom ji tady 15. 5. dál inzeruje k prodeji.

dvorak st

Uživatel

Zaregistrován:
19. 4. 2021

Vytvořeno:
16. 5. 2024, 17:53

TAKY SI TO MOHLA "PRODAT" SAMA SOBĚ /ABY ZVÝŠILA CENU,KTERÁ JE PŘI TÉ VYSOKÉ CENĚ------HOLÝ NESMYSL. ZA TY PENÍZE JDE KOUPIT KRÁSNÝ ROSENTHALL...............😁

fifinka111

Uživatel

Zaregistrován:
21. 8. 2021

Vytvořeno:
18. 5. 2024, 20:39

Rozhodně nejsem drobná sběratelka, naopak sbírám ve velkém, na aukro dávám zbytky - věci, které se mi přestaly líbit, případně se mi nelíbily hned po koupi. Na aukru se k mé radosti prodala, jenže kupující od té doby nekomunikuje a nezaplatil. Myslím, že počkat 7 dní je dostatečné. Ovšem pro některé je zjevně nepochopitelné, že sbírky se v čase vyvíjí, co stačilo na začátku, už je časem obyčejné. Navíc na porcelán je potřeba poměrně dost prostoru, každý časem narazí na limit, že už ty nové věci nemá prostě kam dát. Možná někdo šetří každou korunu a pečlivě si vybírá, co si koupí. Já to dělám obráceně, koupím toho většinou hromadu a co nezaujme jde dál. Taky chápu, že pro některé je to důvod zalknout se závistí, jelikož všichni prodejci na aukru jsou podvodníci, vyděrači a šmejdi, že? Rosenthal se píše s jedním l, Rosenthal A.G. přesněji a koupíte ho mnohem levněji, jelikož se do něj skoro nikdo nehrne. Starý Rosenthal s modrou či červennou značkou se tu prakticky nevyskytuje a ten novější není nic moc.

fifinka111

Uživatel

Zaregistrován:
21. 8. 2021

Vytvořeno:
18. 5. 2024, 20:50

Oprava: Červenou

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.