Zaregistrován
17. 3. 2014
přesně tak, upravený a pozlacený pětník nebo desetník, je toho docela dost
Zaregistrován
13. 5. 2013
Měl bych dotaz na medaili FJ,jejíž obrázek přikládám.Mám doma stejnou,jen cca o 1 g lehčí.Medaile je popisována na aukci v provedení Ag.V jakém kovu byly ještě medaile provedené?Na té mojí totiž nevidím žádný punc,který bych tam předpokládal,nebo nemusí být?Vím ještě o mědi,ale není jich víc? Díky za info a snad jsem dotaz nezařadil do špatné rubriky,ale věřím,že znalci mincí FJ,lecos vědí i o tom ostatním sběratelském materiálu.
Obrázky:
Zaregistrován
6. 11. 2008
nevylučoval bych možnost postříbřené mědi...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
13. 5. 2013
Ano,tak by mohlo být též.Ale zajímal by mě hlavně ten punc,pokud je medaile skutečně Ag.Má tam být,nebo nemusí?Medaile vznikla z podnětu města Vídně,tedy žádná oficiální státní ražba a myslím si,že by tam ten punc měl být.Ale nevím a netvrdím to s jistotou a patřičnou literaturu bohužel nevlastním.
Zaregistrován
26. 7. 2007
rozdiel jeden gram je v norme
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com
Zaregistrován
17. 10. 2012
Zdravim, viem, ze u tychto 20tok je nizke % Ag, ale v takomto stave som ich este nevidel, je to ok?navyse obe akoby boli liate.. vidiet to na hrade, ale hrany som nefotil
Obrázky:
satestsat12@gmail.com
Zaregistrován
6. 11. 2008
staré padělky...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
17. 10. 2012
Zaregistrován
15. 7. 2007
pekne, ano ja, ale ted to nestiham, takze si ukladam a az bude cas, tak se ozvu, tehle "dvacetaku" mam sam velkou kupu, ale vetsinou ne tak hezke
Zaregistrován
17. 10. 2012
ok, ak ich budes chciet na skusku(pripadne nezvratne znicenie, vybuchy atd.), tak ti ich mozem zaslat🙂
satestsat12@gmail.com
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.