Zaregistrován
11. 2. 2016
dikec
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
9. 12. 2018
Zdravím znalce Františkových mincí. Pořídil jsem si 24kr z Prahy a při porovnání s porouchaným Vídeňákem jsem zjistil, že mají odlišné míry i váhy. Bohužel mám jen tyto dva nemám možnost porovnání s dalšími. Poradí někdo?
Vídeň - 31mm a 9,89g
Praha - 30mm a 9,08g
předem děkuji.
Zaregistrován
9. 12. 2018
Ještě fotky.
Obrázky:
Zaregistrován
22. 7. 2011
Prosím kontaktujte mě, pokusím se Vám odpovědět.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
Zaregistrován
18. 1. 2010
Musím se pochlubit posledním přírustkem z Františka II.
na 20 krejcar 1797 C v pěkném stavu jsem čekal dlouho,ale dočkal jsem se
Obrázky:
Zaregistrován
21. 12. 2008
Síce trošku oneskorene, ale denary gratulujem krásna minca. V poslednej dobe sa venujem aj zbieraniu Františka II/I. a priznám sa, že takto krásnu pražskú razbu nemám ešte v zbierke.
Mne posledne prišiel tento síce bežný 20 grajciar 1804 B, ale stav celkom ujde.
Teraz len uvažujem, či rozbiť krabičku NGC alebo nie 😕
Obrázky:
Zaregistrován
18. 1. 2010
Určitě rozbít
Zaregistrován
23. 12. 2015
Určitě vyndat .Mince patří do ruky .Aby si jí člověk vzal , potěšil se s ní , znovu a znovu si jí prohlížel ...Do krabičky patří prezervativy ... :- )))
Zaregistrován
24. 3. 2010
Tiež mám jednu mincu v NGC slabe. Mám to len ako zaujímavosť a stále rozmýšľam, že ju vyslobodiím. Akurát nechápem, ako prišli na grading 58. By ma potom zaujímalo, aké referencie používajú na mince zo začiatku 18.storočia ako by mala vyzerať v grading 70.
Zaregistrován
28. 12. 2020
Nedávno jsem pořídil medaili, shodou okolností je na ní právě i František I. Prodávaná byla ve slabu, byl jsem pevně přesvědčený, že ji vytáhnu, ale pak jsem vyměkl. Přecejenom pro ty věci ve špičkové zachovalosti je ta konzervace ve slabu luxusní. Samozřejmě by si to chtěl člověk ohmatat, ale u některých věci si nejsem jistý, jestli stojí za to ten slab otevírat.
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.