Vstaňte ráno o hodinu dřív a den bude mít 25 hodin.😋 😈
Nedávno tu prebehla celkom slušná diskusia ohľadom medených minci a chcem Vás poprosiť o názor na tento grajciar. Pôvodne som chcel mincu kúpiť zo zvedavosti( na výmenu), ale cena sa mi zdala vysoká. Zaujíma ma nielen zachovalosť, ale aj cena.
Ďakujem za odpoveď.
Obrázky:
bennito@centrum.sk
Myslim ze to je vseobecny problem tehle moderni medi, dobre kusy uz maji rozebrany starsi sberatele a mezi zacinajici omladinou koluji jen horsi kusy a kdyz uz se objevi i takovy, dosahne vysoke ceny. Protoze proste lepsi nejsou a zacinajici sberatele daji dost v domneni ze je to perfektni kus jelikoz ani lepsi nevideli. Viz astronomicky letici ceny 15kr. a 30kr., chtel jsem 30kr koupit synovi a na posledni auree udelal kus sice oznaceny jako 0/0 i kdyz to nebyl ani nahodou a prodal se za neuveritelnych 2800 :-/ A nyni se vsichni haji timhle dosazenym vysledkem u horsiho kusu
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Za 30 let sbírání jsem zaregistroval v případě 15 a 30 krejcarů pouze jednotky kusů mincí v zachovalosti 0/0. Pak se nedivte vyšším cenám. Nejedná se o nic běžného, ale o ražby vysoké sběratelské vzácnosti.
Kolik stojí např. kremnické XV krejcary Leopolda I. ve stavech 0/0? Přitom se nemohou se vzácností měděných mincí srovnávat Atd. Těch případů ke srovnání by bylo mnoho. Měděné mince byly dlouhou dobu na okraji zájmu. Dnes se probouzejí ke skutečné ceně a někteří sběratelé jejich zhodnocování nechápou.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.