Zaregistrován
2. 5. 2013
Tak áno. Má slušnú výchovu. 😃
Zaregistrován
23. 11. 2015
Vie,čo je pekné,nedá to moc práce,adresáta to poteší (nemyslím tým moju squaw) a je to za stejný "prachy,"ako keby to len podal na prepážke.Ja to tiež tak robím,keď niečo posielam.Len tak,zo srandy.Je to filatelisticky motivované?
-s-
Zaregistrován
12. 6. 2012
Jedna balíkovka. Při troše štěstí lze nakombinovat A a E do echtovní výše. A hlavně, výkvět známkové tvorby na jedné zásilce!! (Pochopitelně se jedná o výstřižek, nebo spíš výstřih.)
Obrázky:
Zaregistrován
12. 6. 2012
A jedna čerstvá z Dolnej zeme Uhorskej.
Obrázky:
Zaregistrován
23. 11. 2015
Dnes z Anglicka.Ani stopa po pečiatke...Ale čo s tým,keď obálka je veľká
a vyzerá ako keby sa s ňou hral mladý pes...
Vystrihnúť alebo aj vykúpať?
To by potom mohli byť známky aké som už videl aj na eBay:MNH,no gum..🙄
Medzi takto označené asi patria aj staršie známky,ktoré síce sú MNH,ale majú buď zlý lep,stopy po kadejakých papieroch a nálepkách...Odmočiť a je no gum..
-s-
Obrázky:
Zaregistrován
30. 9. 2010
Zaregistrován
12. 6. 2012
Trocha exotiky do horkých letních dní (ale některý jsou už z února). Popisovat to nebudu, to je snad vidět, akorát ta Aruba je popisovaná jako ze 14.4., ale razítko je 25.4. A jestli je ta Kostarika automatka nebo jakože apost, to mi bude muset někdo říct. Není mi to jasný.
Jen snad ty šikmooký - to je Čína, Hongkong (dopis byl tlustý) a Vietnam. A Tanzanie je přetisková známka. Asi inflace.
Pěkný, zajímavý, i když strojní, razítko Vatikánu včetně času.
Obrázky:
Zaregistrován
12. 6. 2012
Jedna z Francie (podle jehličkového razítka odesláno 14. 5., tedy celkem dobrý čas, si myslím). Jenom mám s tou známkou problém. Dle "La Poste" by to měla být normální francouzská známka, ale nejsem schopen uhodnout co je hodnota. MONDE to asi nebude a Phil@poste taky ne. Známka i čumkarta mají stejný název "la Tour Eiffel", což možná nebude náhoda. Základní motiv je stejný (Eiffelovka, ale ta je na každé druhé i první čumkartě Paříže), ale čumkarta je reálné foto. A známka má neobvyklé průsekové zoubkování a po krajích proužky, možná fluorescenční. Pokusil jsem se to kapánek zvýraznit.
Obrázky:
Zaregistrován
21. 7. 2007
"Monde" je nominál. Mělo by to být totéž, jako je u nás "Z".
Zaregistrován
12. 6. 2012
Není úplně jednoduchý se v těch novotách vyznat.🙂 (Čili, odesílatel to kapánek přefrankoval.)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.