Zaregistrován
24. 8. 2013
III s nad si nemyslis ze sa vyznam vo futbale😃
Takymito srandickami natahujem kolegou ci to vöbec dnesna posta doruci..😋
A.
Zaregistrován
12. 6. 2012
Základní pojmy ve fotbale zná každý rodilý Evropan (možná až na Albánce)!
A Járu da Cimrmana znáš?😉
Zaregistrován
24. 8. 2013
Co je to Fotbal? - Lopta o ktoru sa chlapci biju?😋
Zaregistrován
12. 6. 2012
Jo, to je to, jak se tam vzájemně okopávajó jako když okopávajó řepu.😃 Ale mičuda je kulatá a ne šišatá.
Zaregistrován
24. 8. 2013
No vsak som si to myslela ze uzitok s toho nebude..😋
Ale treba sa aj vyblaznit😋 😋 😋
A.
Zaregistrován
7. 4. 2013
Americká lenost a český vandalismus 😞
Obrázky:
Zaregistrován
29. 11. 2011
Ahoj, máš nějaký důkaz, že známky byly popropiskovány u nás ? Taky mi došli nějaké dopisy v podobném stavu .... díky P.
P.
Zaregistrován
13. 8. 2012
Myslím, že US lenost a vandalismus v jednom... Naší poště je ukradené, že známky odesílací cizí poštou nebyly orazítkovány...Pravděpodobně na dané poště již nemají razítka do ruky :-) a přitom to mohla být tak pěkná celistvost...Asi bych se zeptal přímo americké pošty proč poškozují jejich úředníci těmito škrtanci známky...Tipoval bych, že se minimálně dočkáš odpovědi....
Zaregistrován
7. 4. 2013
Důkaz samozřejmě nemám, ale můžu to poslat na forenzní analýzu😉. Když se zahloubám více, je ovšem pravda, že České poště bývají neorazítkované cizí známky celkem lhostejné. Z Británie chodí neorazítkované dopisy často a nikdo po nich zatím neškrtal...
Zaregistrován
29. 11. 2011
Právě pro to jsem se na to ptal, protože takto počmárané dopisy mi přišli pouze z jůesej🙂. Co jsem slyšel z neoficiálních zdrojů tak tam ty brigádníci stojí za to🙂. Ale co no někdo chodí prostě jen do práce.
P.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.