Zaregistrován
13. 8. 2012
Po čase celkem pěkná frankatura, i to razítko není nejhorší...
Obrázky:
Zaregistrován
7. 4. 2013
V pondělí jsem nesl na poštu dva doporučené dopisy s frankaturami známek hodnot 3,60-12,60 Kč a paní za přepážkou se nenechala umluvit, že z pěti známek x,60 nemůže vyjít součet 28,80 a že prý musím doplatit "korunu"😃. A to si to sčítala "pod sebe" na papíru...
Zaregistrován
29. 11. 2011
Zaregistrován
7. 4. 2013
Co jsem se upsal Postcrossingu, dostávám dost pohledů z UA/BY/RU a tamější úrověň razítkování předčí mnohé tzv. západní země.
Zaregistrován
29. 11. 2011
Zaregistrován
19. 1. 2011
Frantig napsal/a:
Co jsem se upsal Postcrossingu, dostávám dost pohledů z UA/BY/RU a tamější úrověň razítkování předčí mnohé tzv. západní země.
Jelikoz take provozuji tuto kratochvili, tak bych jeste podotknul, ze lide z techto zemi jsou mnohem ochotnejsi lepit na dopisy prilezitostne znamky. Odesilatel vetsinou musi byt filatelista, aby nedosla napriklad z NL nebo DE ta nejobycejnejsi aktualne vydana vyplatni znamka...
Zaregistrován
7. 4. 2013
...s krásným "razítkem" z tryskové tiskárny. K tomuto neblahému trendu se bohužel připojuje stále více zemí - inu, pokrok nezastavíš.
Zaregistrován
9. 4. 2014
jedna z kanady
Obrázky:
Zaregistrován
7. 4. 2013
Tato zásilka byla tryskového razítka naštěstí (?) ušetřena :-)
Zaregistrován
12. 6. 2012
A tak jsem zase posílal jeden Wertbrief. Na normální obálce by to ale vypadalo výrazně líp. Na té gumě, která je křivá už z výroby, to nějak není ono a navíc, až to dojde an druhý konec, bude to nejspíš vypadat jako když to požmoulala kráva. Zajímavý že na poště to šlo skoro hladce (obvykle jim dělá potíž, že tam mám známky a nechcu to patit v korunách na tvrdo), ale tentokrát mi nechtěla věřit, že ta automatová platí a šla se přeptat. Na skoro hlavní poště v Brně - na Nádru!
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.