Nemáme, nejsou, nebudou, nevedem ...😃
napsal/a:
nemohla-li by to paní vyfrankovat známkama - hodila na mě pohled, jako bych znásilňoval malý holčičky a oznámila, že nemá známky.
Jako tohle opravdu nechápu. Je pravda, že na naší malé poště bohužel velký výběr známek prostě není, ale aby na poště nebyla ani známka to je čistá ignorace ! Netuším co mají a nemají pracovníci pošty v popisu práce ale pokud jsem někde chtěl nechat ofrankovat dopis jimi také jsem se nesetkal s moc kladným přístupem. Pokud je to pošta kde stojí fronta lidí dá se to pochopit, ale pokud je někde klídek a mají s tím problém to nechápu.
P.
No při odchodu jsem slyšel, jak tam vehementně tluče, tak buď mlátila hlavou o stůl, nebo to razítkovala...
Sako - taky nevím, co to mělo znamenat, je tam asi 5 okýnek, předpokládám, že je možná maj jen u některýho... ale když ji slušně poprosím, není snad takovej problém si přinýst známky za 47, - Kč od vedle... lidí tam bylo pět a půl, hoňku určitě neměla... abych ale jen nehanil, nutno říct, že na druhé děčínské poště (která teď byla dlouhodobě po povodních zavřená), mi loni paní vyfrankovala dopis známkama ochotně. je to taky o lidech...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.