Ak môžem mať otázočku. Čo všetko dávate na listy aby boli čo najzaujímavejšie? Chcem si začať zbierať listy prvého dňa(dúfam že som ich správne nazval:). Ak mi môžte poradiť dáke finty tak budem vďačný, prípadne môže byť aj foto:)
. . . To, že sa niečomu všeobecne verí, vôbec neznamená, že je to aj pravda. Mýty sú oddávna najväčším ohrozením poznania. Každý, kto má odvahu ich spochybniť, je na dobrej ceste . . .
Naše poštovní razítka jsou ještě docela dobře čitelná, na rozdíl od razítek indických. Z nich se nedá kolikrát identifikovat ani datum (a ani rok👿 ) natož místo použití. A že mi zásilek z Indie chodí hodně, tak 1 do roka má pěkná razítka, ale jinak je to děs. No a děs je i kvalita jejich známek.
najdu sa aj vynimky 😉 podla mna najkrajsi kusok, ktory mam...
krasna frankatura!!!
Obrázky:
http://www.infofila.cz/dziak-jan-autor-157
moje články
dědek napsal/a:
Pěkné! Počítám, že jedna známka hodnoty 26 Kč byla omylem vylepena navíc. Podle ceníku bylo poštovné 333 korun.
fúuha a to bol ako poslaný ten list že je také drahé poštovné?
. . . To, že sa niečomu všeobecne verí, vôbec neznamená, že je to aj pravda. Mýty sú oddávna najväčším ohrozením poznania. Každý, kto má odvahu ich spochybniť, je na dobrej ceste . . .
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.