Zaregistrován
12. 6. 2012
Zdražili nám poštovné (takže lze jednoduše využít i dražších známek). A taky už to tu dlouho spí.😎
Obrázky:
Zaregistrován
16. 5. 2010
Taky něco přidám 😃
Obrázky:
Zaregistrován
12. 6. 2012
4× 6,50 Kč = 26 Kč, což do onehdy byla cena za rekomando ... a to se prostě muselo smysluplně využít!! Nová sazba 29 Kč je z tohoto hlediska dost blbá. Takže spojky, spojky a spojky (jednu mi ukradli, musel jsem poslat později znova). 6,40 bylo holt potřeba doplnit a tady se mi to částečně natrhlo, v tom ohnutí to po naslintání bylo zkrátka vetché.
A pak ještě - ty jednobarevné rytiny jsou opravdu efektní, obzvlášť když je porovnáme s novými, sešitkovými, vzory Vlastních známek, tak je to jako z jiných planet.
Obrázky:
Zaregistrován
16. 5. 2010
Nějak mi tam chybí razítka 😃
Obrázky:
Zaregistrován
12. 6. 2012
Zásilka z tohoto týdne (+ ty brambory ze sousedního klubu) - a pak že ty echtvysoký nominále nemají uplatnění!:
Obrázky:
Zaregistrován
12. 6. 2012
Dnešní pošta. 3 známky se povedlo neorazítkovat, ani jedno razítko není dobré (holt bublinky). Jo a tohle jsem si opravdu nelepil sám!
Obrázky:
Zaregistrován
29. 11. 2011
Přišel mi dopis z Holandska a je na něm aršík a na něm kreslený příběh jak děti posílaj dopis dědovi. Libí se mi jak do konverzace vložili i cenu známky 😃 .
Hezké .
Obrázky:
P.
Zaregistrován
16. 5. 2010
Zase zapomněli orazit 😉
Obrázky:
Zaregistrován
5. 1. 2009
Po čase opět něco málo 🙂
Obrázky:
jeden z mých koníčků filatelie a známky :)
Zaregistrován
6. 2. 2009
Dobierka do zahraničia. Zaujímavé to je, ale zároveň ma to aj naštvalo, nakoľko týmto spôsobom poštovné činilo 1/3 ceny samotnej zásielky......
Obrázky:
http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.