Zaregistrován
29. 11. 2011
:D na co narážíš s kulatýma známkama😉
Já myslim, že srdcema si mě trumfnul😎
Pěkné razítka ... pěkné
P.
Zaregistrován
12. 6. 2012
Tož jsem si tak vzpomněl, něco propavlínku😉 - vyšívaná kytička na dopise (druhou, co jsem dostal - hořec, jsem vystřihl, ta obálka byla skutečně spíše jako z katastrofické pošty) a půlka aršíku s diamanty.
Obrázky:
Zaregistrován
29. 11. 2011
Zaregistrován
31. 5. 2011
Na druhé obálce je krásně vidět, proč není dobré na zahraničních webech vyplňovat adresu s diakritikou🙂 Jinak zajímavé věci. Co člověk nevymyslí... Jen teda ty diamanty nejsou diamanty, ale sklo/křišťál Swarovski🙂
Zaregistrován
21. 7. 2007
Až na ty příšerné vlnovky.
Zaregistrován
12. 6. 2012
Vlnovky jsou na té vyšívané aspoň trošku poznat. Kdyby tam bylo jakýkoliv jiný razítko, nemá šanci.🙂
Jo a tu adresu jsem nikde nevyplňoval, jsem to posílal poštou a napsal pěkně ručně ... asi mají blbou tiskárnu.😉
Zaregistrován
9. 2. 2008
Jojo. Vyšívaná kytička- to znám 😉 . Oni mají známečky opravdu všelijaké. Kolikrát sem si říkala, že to vůbec projde poštou bez poškození (i ten Swarovski).Mají ještě krásnou kometu a ten její ohon je opravdu pěkný. Pro zákazníky takové trochu lepší jak Myšpulíni. Mám taky známky navoněné růžema a taky vonící po čokoládě. Ale po čase se to ztratí.
Zaregistrován
12. 6. 2012
I ohon komety tu už byl.😉
Zaregistrován
12. 6. 2012
Tak nic, kecám, ta druhá známka je taky protěž, hořec nemám.🙂 Jak ale jest vidno, z razítka je patrné jen to, že je tam. Ty vlnovky s datem na obálce jsou naprosto ideální. Tahle obálka byla oškubaná, celé razítko je na známce a pak už jen adresní štítek ... v podstatě si ji můžu udělat znovu a nikdo nic nepozná.
A pak už mi poslali jen ohňostroj, jednou i s Klimtem (ovšem bacha, je od dvou různých odesílatelů). Škoda těch skutečně mizerných razítek.
Obrázky:
Zaregistrován
4. 7. 2007
Dnes mě přišla obálka z Dánska (Copenhagen) a není na ní ani jedno razítko.
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.