Zaregistrován
17. 1. 2015
Dobrý den, mimo svoji sbírku mám několik odznaků, které nedovedu určit. Bude někdo vědět o jaké odznaky se jedná? Moc by mi to pomohlo v zařazení do správného katalogu. Děkuji Petr z Varů
Obrázky:
Zaregistrován
17. 1. 2015
Dobrý den, nevím zda jsem na správné stránce, ale zatím mi nikdo neodpověděl. Buďte tak hodní a podraďte mi kam se mám obrátit na sběratele fotbalových odznaků. Děkuji za radu Petr z K.Varů
Zaregistrován
16. 2. 2008
Ten první je F. C. Rapid Poblense (Sa Pobla-Palma de Mallorca) založen v roce 1935,
já se o fotbal naprosto nezajímám ale někdy stačí zeptat se strejdy Googla😉
Zaregistrován
17. 1. 2015
Děkuji za označení a radu. Já se tam díval, ale i když mi to stále zavádělo do Španěl, tak nevím proč jsem si myslel, že patří k Rakousku. Neznáte stránky sběratelů sportovních odznaků?Ještě jednou díky.
Zaregistrován
2. 4. 2015
HNV je odznak Nederlands Handbal Verbond
pre zberateľov futbalových odznakov stranka
http://fbpins.com/
Stanleymar
Zaregistrován
24. 5. 2017
Pro uživatele varak - Petr z K. Varů: Ahoj, sbírám věci s tématikou Baleár a ostrova Mallorca (pohlednice, odznaky apod.). Narazil jsem na tvůj odznak F. C. Rapid Poblense. Nebyl by možný prodej, či případná výměna?
Předem díky za odpověď.
Michal
Zaregistrován
22. 3. 2021
Dobrý den,
mohu poprosit o určení odznaků? Mělo by se jednat převážně o fotbalové.
Předem děkuji
Obrázky:
Zaregistrován
4. 7. 2010
DTJ Dělnická tělovýchovná jednota
Zaregistrován
6. 1. 2014
Pro Matejcek61,ta ryba je určitě FC Santos (Pelé),kolo šacuju na Národní svaz cyklistů nebo tak něco,AFC a TCU je nějaká jižní Evropa.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.