Moderátoři: Akir, smith, ikanek, regula_jan, Pavel_III
Zaregistrován
9. 2. 2008
Já myslím, že néni problém se ze zvědavosti přímo zeptat majitele. Obchod má velký- sama jsem tam brala několik věcí.
Zaregistrován
27. 11. 2014
Já to vidím takhle, oni sami nevědí jen to prostě zkouší stím , že tady v republice není při současné vyprázděnosti věrohodných znalců , kteří by je mohli nařknout z prodeje padělku i z toho důvodu , že jsou tak nějak kryti znalcem Lešetickým, kterého už se nikdo nezeptá.
Zaregistrován
11. 10. 2015
Podobnou značku R etta. (velké R, mezera, etta a tečka) jsem našel na rakouských doplatních známkách z roku 1916 (modré s nápisem porto) na kterých byl otištěn padělek G Hornerova budějovického revolučního přetisku. Hádal jsem na nějakou zkratku a při hledání na internetu jsem nalezl na stránkách SČF : v kolonce
Základní filatelistická terminologie - etapní poštovní úřad - (německy Ettapenpostamt): typ polního poštovního úřadu zřizovaného polní poštou rakousko-uherské armády v obsazených územích (etapách); kromě běžné činnosti polního poštovního úřadu dopravoval i vyplacené zásilky místního obyvatelstva (podle tehdejších rakouských tarifů); číslo v razítku stálých etapních poštovních úřadů bylo často nahrazeno názvem místa, kde byl úřad v činnosti; pro zabezpečení činnosti těchto úřadů byly též vydány známky a celiny polní pošty
Zaregistrován
23. 11. 2015
Inú tému som momentálne nenašiel,viem,že sú..Fiume.
Pavle,vidím,že si na "drátě",napíš pls,čo si myslíš o tomto.Ď.
-s-
Obrázky:
Zaregistrován
12. 6. 2012
No, to se takto dost těžko, ale moc šancí tomu nedávám. Jeví se mi, že to "M" je pokaždý jiný a navíc takový jakýsi pokřivený. A "F" že má příčky moc blízko k sobě.
Zaregistrován
23. 11. 2015
Ďakujem.Lepší obrázok nemám.Je to nalepené na čistej obálke.A pozeral som tie "variácie" Fiume.To je tak na mašľu..🙂
http://stampforgeries.com/forged-stamps-of-fiume-1918-overprints/
-s-
Zaregistrován
12. 6. 2012
Tak nic složitějšího snad ani neexistuje.🙂 A to tam ještě nemají těch 6 typů ručních přetisků (+ milion typů padělků).
Zaregistrován
23. 11. 2015
Prikláňam sa k forged overprints..
Vrchné "rahno",vrchná čiara F s takým kolmým zakončením?
Také som v tom odkaze,ktorý som sem dal,ani nevidel..🙄
Ak je tu nejaký odborník na túto tématiku,môže sa vyjadriť? 😋
Každý z tých štyroch obrázkov sa mi zdá iný..🙄
-s-
Obrázky:
Zaregistrován
12. 6. 2012
Nejeví se mi. To F sice připomíná IV. typ, ale to M nesedí, to je škaredý.
Opravit!!😃
Zaregistrován
23. 11. 2015
Opravené.Ručná pretlač,II.typ.😋
-s-
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.