mam toma cca 20 dvojeurovych minci s motivom rimskej zmluvy z rakuska nemacka slovneksa a aj panacikov mam na dvojeurackach spolu ich mam tak 20 delj mam doveuracku nemecku ssarland G a potom mam dve dvojeuracky s velkym rokom 2008 a dole je nieco francuzyky prosim vas mozte mi povedat hodnotu vsetkych dvojeuraciek dokopy?
Dakujem
cena = počet mincí x 2€
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
pokud jsou přímo vyzvednuté z banky a ve 100% ražebním lesku, tak je to vlastně nominál - Rakousko a Německo jich razí obroská množství...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
no to by ma tiez zaujialo bol som som v obchode videl som ze ich tam predavali ale velmi pochybujem e by ich chceli odkupit ked som bol na burze v inchebe a platil som a nemali mi vidat roztrhli ten kotuc s 2eurackami rimskymi zmluvami a odtial mi vidali 100% ntne asi tri kusy ja to nechapem🙂
je to jednoduche, nemaji proste cenu vyssi nez nominal. kdo chce, sezene je relativne snadno, nebude za to platit navic. a kdo chce zachovale a pekne, tak si zas priplati redeji vic a vezme si sady. takze na tvem miste bych to vymenil 1:1 a nebo rozpustil... tot muj nazor.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.