No tak to ste ma moc nepotesili... bolo to posielane este 1.10. co uz je dost dlho. Takato situacia je pre predajcu teda znacne nevyhodna, ako uz niekto spominal do USA ani UK alebo napr. Australie sa neda poslat poisteny list, takze sa proti takymto situaciam neda ani nejako ucinne branit. Mohlo mat na dorucenie vplyv aj to ze to bolo posielane na Pobox pravdepodobne na nejaku firmu? Hodim sem aj cislo listu RP493503732SK - ak tomu dobre chapem list dosiel do USA New York a tam asi niekde aj skoncil...
Este mam otazocku, ako mam psotupovat pri reklamaci na poste aby mi aspon nieco vratili?
madres:
len osobne, na ktorejkolvek poste (nemusi byt na podacej poste)
budes potrebovat original podaci listok, alebo si to vytlac ak to bolo cez e-podaci harok.
kompenzacia je len okolo 30 eur za strateny doporuceny list.
nehovor ze tam bola minca, v takom pripade mozes nedostat nic.
jacisin76@yahoo.com
Tak, riesenie sa pohlo dalej, v pripade obycajne posielaneho listu dal e-bay za pravdu kupujucemu a strhol mi cca 18 dolarov nakolko som nemal ziadny doklad o poslani. V priapde doporuceneho listu je vsak situacia zaujimavejsia. Posielam rozhodnutie ktore mi prislo:
eBay Customer Support comments:
"eBay has decided to refund the buyer. You are not required to reimburse the buyer or eBay, and this case will not be counted in your seller performance evaluation."
Final decision:
You were not found at fault.
Transaction information:
Any remaining funds from this PayPal transaction are available.
Dobre tomu chapem, ze mi dali za pravdu a ze mu to preplatia oni? Z PayPal uctu mi bola strhnuta suma iba za ten obycajny dopis, tych 18 dolarov, nic viac...
co myslite je prava ?🙂 http://www.ebay.com/itm/161195732546?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.