Jen hádám, tipnul jsem si, konina to podle mě být nemusí. Tak má místo prodeje Slovensko, tak to chtěl mít i slovensky, i když slovensky neumí. Nemusí nutně platit, že rakouské známky se prodají lépe v německy mluvících zemí. Vystavil to na anglickém serveru s místem prodeje Slovensko, proč tam dávat němčinu. Ostatně mně nepřipadá, že by v rozumném uvažování nějak vynikal.
Podľa mňa sa jedná o Bosniaka/Srba krátko žijúceho v Nemecku.
Hlavne kvôli spojeniu "Žbirka filatelie", napísal to veľkým čo má nemecký nádych a vybral si aj eBay.de
tým že to dal veľkým to Google Translate nepreložil, lebo si myslel že sa jedná o meno - nášho Mekyho😃 a žbirka je zbierka v jazykoch bývalej Juhoslávie, predovšetkým Srbčina/Bosniančina. Tak isto aj v Chorvátčine, ale zas filatelia sa tam píše ako filatelije.
Chtěl bych platit na internetu přes Paypal a našel jsem si tento článek
http://www.zive.cz/clanky/navod-jak-nakupovat-na-ebay-a-platit-pres-paypal/sc-3-a-142621/
kde mě zarazila hned první věc: "Zda vaší kartou můžete platit na internetu, musíte ověřit u své banky. Ani s embosovanou kartou nemusíte automaticky uspět, platby na internetu se v některých bankách musí povolovat zvlášť. Konkrétně mám banku "české spořitelny" a platební kartu VISA která je bezkontaktní, ale nevím taktéž jak poznám že se jedná o embosovanou kartu nebo jinou. Musel bych mít platební karty jednu pro paypal a druhou pro bezkontaktní platbu?
předem děkuji za odpověd všem kdo se v dané problematice pohybují.
S Visa kartou od ČS platit na PayPal jde.Embosovaná karta má na zadní straně malé čísílka.Pokud nemáš kartu blokovanou pro internet.platbu,mělo by být pak vše v pořádku.Kartu si budeš muset přiřadit ke svému účtu na PayPal a verifikovat.Tz.,provede se malá platba,kterou ti pak vrátí.Doufám,že to tak je stále,jako již před mnoha lety,kdy jsem si účet dělal já.
každopádně by jsi měl umět základy angličtiny anebo použít google překladač , protože budeš potřebovat komunikovat s prodejcem
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.