Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
13. 1. 2018
Ano, ani sa tym netaji, hrdo uvadza miesto Szczytno (Polska ludova republika). Sme zatial na 500eurach, vyssie to uz nepojde. Skusa to, tie prihozy si robi sam, má nahodené a čaká na zásek naivneho neskuseneho zberatela. Nekvalitna kopia, model Lolek a Bolek, rok myslim 2019, jesenna edicia
Zaregistrován
13. 1. 2018
LA GARDE HLINKA
nová replika na ebay.fr
HDG5. Zahraničné weby sú extra nebezpečné, pretože predajca predáva v dobrej viere že to je originál.
Aj tentoraz krásne s nápisom "cesta nazpať nemožná". Proste má všetko, čo má správna napodobenina mať, chýba len dvojkríž v rukoväti
shorturl.at/sCQZ5
prodejce: yanstryana (14 )
Obrázky:
Zaregistrován
13. 1. 2018
ten istý predajca, De la Garde Hlinka , Hlinkova Gvardia
shorturl.at/fyHM4
HG11
Obrázky:
Zaregistrován
13. 1. 2018
niekde v uplynulých 12 stranách textu padla jedna zaujímavá otázka. Ako to je s kvalitou čepele dýky HG z dielne Lichardusa.Mal som cez weekend trochu času tak som porovnával. Postavil som vedľa seba kordík slovenský štát, dýku HG (originál), dýku SS a tesák DRK. Posúďte sami. Ťažko sa to porovnáva, lebo oceľ je rôzne hrubá a takisto bola rôzne skladovaná. Ani jednej čepeli v podstate nemám čo vytknúť, je to masívny materiál, pevný, neposkodený. Čisto subjektívne je najkvalitnejšia čepeľ tesáku DRK, ale to je skoro skladovka a čepeľ je najhrubšia, môže to byť aj tým. Potom kvalita SS a kordíka SŠ mi prídu podobné. O niečo horšie skončila dýka HG od Lichardusa.
Obrázky:
Zaregistrován
13. 1. 2018
je tu nový model napodobeniny. Jak puzdro tak i dýka je robená inak ako poznáme z minulosti. Kvalitou teda nič moc, na detailoch si vobec nedali záležať, bez číslovania. Ten závesník ešte asi vonia novotou, koža krásne vonia keď je nová. Ale to vlastne celá táto dýka. Tak nenalette
https://www.ebay.com/itm/265330728252?hash=item3dc6f19d3c:g:R~EAAOSwH6xhUDg0
Seller information
albert1597 (847 )
100% Positive feedback
Obrázky:
Zaregistrován
6. 1. 2019
:shock: ..a co má být proboha toto? 😲
Obrázky:
Zaregistrován
13. 1. 2018
To do temy nepatri, riesime tu nepodarene napodobeniny dyk HG. Ale suhlasim, aj podla mna to je sprostost, ale na judaika nie som expert, to prenecham inym. Inak tuším ze viem kto to predava a zapada to do kontextu ostatnych veci v jeho zbierke. Jedna vacsia ohavnost ako druha a to najlepsie si este nechava, to este len bude "MEGA RARITAS" z Warsavy
Zaregistrován
12. 6. 2012
By mohl být Gabčíkův samopal i se zaseknutým nábojem!
Zaregistrován
6. 1. 2013
Byl jsem Žid a toto je vzpomínka na lázně v nějakém táboře. Poláci si na to hodně potrpí.
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
15. 4. 2021
Co rikate na tuto dyku - https://ostatne.bazos.sk/inzerat/129663254/dyka-hlinkovej-gardy.php
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.