Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
4. 7. 2010
Je škoda, že tu nevznikla sekce militarie.. Jak o ní prosil autor tohoto vlákna..Prosil jsem kdysi i já..Přitom telefonní karty a podobný blbosti maj svoje sekce. (sic!)
Troufám si tvrdit že sekce vojenské sběratelství by měla návštěvnost hodně silnou. Ale respektuju majitele, kterého toto téma zřejmě neinteresuje, nebo ho na stránce nechce.
Já bych si tam klidně vzal moderátora. (Nestojím o tuhle funkci, ale kdyby to nikdo nechtěl a nevzniklo to jen pro tento důvod.)
Zaregistrován
13. 1. 2018
Altmann: on tam uviedol popis tej dyky, aj ked myslim ze to len odniekial okopíroval. Nič nesprávne neuviedol. Ako keby popísal auto. 4 gumy, volant, predné svetlá (2x), dvere (4x). Toto vytiskne a dá tam originál pečiatku a podpis. Hotovo, kupec spokojný, predajca zinkasuje +39€.
Vlad_dracul1989: nie, také miesto neexistuje. Všetci predávajú za cenu "originálu". Od 600eur vyššie. Na bazos.sk bol jeden inzerát kde majiteľ priznáva že predáva kópiu, ale chcel myslím 300e. Evidentne zistil že za draho kupil kopiu a snaží sa minimalizovať straty. Aj v aukciách všade na svete sa tie dýky málo kedy dostanú pod 500e. Otázka je, či si to sami predajcovia "nešrobuju cenu" a k predaju nedojde.
Paul: ja som to tiež skusil, pisal som že sa sekcie "slovenský stat" pokojne ujmem, upracem to. Uspech by to malo, už dnes bola tato tema HG navštívená vyše 23 tisíc krat (!!!!). Je to jediný odbornejší súhrn informácií o kópiách aj origináloch na webe. Bez reakcie.
Zaregistrován
4. 7. 2010
No jo, je škoda, že to ani nestálo za odpověď. Byť negativní.
Zaregistrován
23. 10. 2006
Admin bude stáť pred ťažkým rozhodnutím ohľadne možného obvinenia nejakým aktivistom...
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
4. 7. 2010
Vůbec. Na historický artefakty se nic takovýho nevztahuje dle právního řádu..
To nejsou hrníčky s Heydrichem.
Zaregistrován
23. 10. 2006
Teoreticky máš pravdu, žiaľ občas to v praxi vypadá úplne inak...
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
24. 4. 2017
Ironií je, že pár beden takových dýk, tisícovka kus, by se rozprodalo bez problému, a dost možná by to bylo i finančně lukrativnější, bez rizika že mu pak někdo podpálí auto...
"Democracy.... is non-negotiable."
- Liberty Prime
Zaregistrován
13. 1. 2018
Vlad_dracul: nesuhlasim. Podvodnik radsej preda jednu dyku so ziskom 15000czk ako 30ks dyk so ziskom 15000czk. Motivom podvodu je bezpracny zisk. Vyroba a predaj kopii po tisicke by uz bola praca a toho sa štítia. Len pripomeniem ze cena originalneho kusu je 2000eur a viac.
Dyka HG na sebe nenesie ziadne znaky ktore by mohli organom vadit. Pre 95% slovenskej populacie to je len dyka a nevedia ju identifikovat. Smutne je ze aj ludia co sa tomu venuju casto nevedia rozlisit original od kopie. Ja to stale opakujem, prvym filtrom je ten odznacik v rukovati, druhym filtrom je HDG, tretim je cena pod 1000eur. Ostatne sem pokojne zaveste a urcime. Robime to ako, sluzbu zberatelom, zdarma. Je to taka nasa sukromna vojna s podvodnikmi
Zaregistrován
6. 1. 2013
Já jsem se mylně domníval, že trh se časem nasytí a cena klesne. Mýlil jsem se. Vypadá to tak, že v každé slovenské rodině musí být dýka jako doklad- nebyl jsem v KSČ.
Dále pěkná dýka co se dobře prodává i v cizině. Padělatel není líný, je to šikovný pracovitý řemeslník, zde bohužel.
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
14. 11. 2013
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.