Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
6. 1. 2013
Možná by bylo dobré, vložit a popsat originál, chybí zde porovnání
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
23. 10. 2006
Nevkladal by som original a hlavne rozoznavacie detaily...
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
13. 1. 2018
rozdiely by sa popisovať nemali, suhlas s Grofikom. Len do očí bijúce sú čísla a tiež značenie HDG. V minulosti bol HDG značne vyhľadávaný zberateľmi a cena astronomická. Dnes myslím pokojne mozem povedať že VŠETKY "HDG" ktoré sa objavili za posledné roky na ebayi, bazoši aj aukre boli novodobé napodobeniny.
U tejto by som ešte spomenul až smiešne pokusy o zostarenie, to je uplne zufale. Som zvedavy kam sa cena tohto klenotu vyhrabe.
Zaregistrován
12. 6. 2012
Jen tak mimochodem, když to tu tak prohlížím, existovaly vůbec někdy nějaké pravé originální?😉
Zaregistrován
23. 10. 2006
Urcite existuju, domnievam sa viac momentalne na lazoch teraz uz ako dobova pamiatka, davnejsie pomocka na prezitie po terene...
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
13. 1. 2018
tak tentoraz je ponuka našich polských bratov skutočne bohatá. Na aukre sa objavila dosť biedna replika. Ľudia, rozmýšľajte pred tým ako niečo kúpite.
Prodejce jack-2017 (90)
číslo nabídky (6954373551)
Len pre porovnanie uvediem všetky aktuálne ponuky dýk HG/HDG na ebay.com. Už sa tomu nedá venovať samostatne, niekto rozbehol veľkovýrobu a evidentne má z toho skvelý kšeft. Najviac predajcov je z ČR, Polska, ale objavili sa aj Maďari, USA a samozrejme Slovensko.
Obrázky:
Zaregistrován
19. 9. 2019
Nazdar viete mi poradiť či sa jedná o originál alebo fake? Ďakujem
Obrázky:
Zaregistrován
19. 9. 2019
Ďalšie fotky
Obrázky:
Zaregistrován
19. 9. 2019
:D
Zaregistrován
13. 1. 2018
Ešte som to konzultoval s kamarátom a zhodli sme sa. Ta s úzkym zlabom je dobra celá, ale na môj vkus strašne dobita. Ta druha s hrubým zlabom je nejaká divná, skladana z originál časti a namixovana s novovyrobou. Detaily nerieš. Prvá good, druhá odrb
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.