Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
9. 3. 2020
Aby som nezabudol cepel pre Pana...
Obrázky:
Zaregistrován
21. 12. 2014
Posielam foto dýky akože Brnenskej ktora sa asi pol roka predavala na bazoši...majitel ju kupil v dobrej viere,ale nakoniec už aj on ju predaval s tým že je to replika...Nazor nech si spraví dobrý pozorovatel sam...original tu bol uverejnený s číslom 50.
Obrázky:
Zaregistrován
21. 12. 2014
Zaregistrován
9. 3. 2020
Aco tato dalsi....hahaha
Obrázky:
Zaregistrován
13. 1. 2018
Mariano7: ďakujem za foto čepele. Do skladačky sa mi doplnil posledný kúsok. Za mňa prehlasujem, že dýka javí znaky, ktoré sú absolutne zhodné s ostatnými potvrdenými kópiami a nie je potrebné fotenie ďalších detailov. Pohádky o "kouzelném dědečkovi" ktorý zdedil dýku členovi HG si prosím odpusti, tu sme na serioznom zberateľskom fóre.
Ak by ti bolo jedno čo si myslíme tak to sem nedávaš, takže predpokladám že podozrenie si mal už sám. My sme ti ho len potvrdili.
Ak máš kontakt na výrobcu, skutočne by som mal záujem o výrobu "Filuta8 HG" a som ochotný za to slušne zaplatiť, to nie je vtip
Zaregistrován
21. 12. 2014
Kedže Mariano7 ma nekontaktoval,tak možem reagovat len takto...Presne tuto dýku kupil jeden zberatel-investor,možno ste to vy??? Inicialky jeho mena su D.H...
Ale napačilo sa mu originalne poškodene puzdro a tak ho dal preč...a mne to príde ako skladačka,hlava,ručka a puzdro su origo,ale čepal podla mna nie..a nakoniec ani stav puzdra nezodpoveda celkovému stavu dýky....aby ste mi verili,tak ma č.24 a to ste nam neukazali...ked si všimnete napis tak ho ma presne taký istý ako replika z bazoša alebo tie vaše rarity...
Obrázky:
Zaregistrován
13. 1. 2018
som zvedavý ako sa vysvetlia skutočnosti ktoré napísal Miloš. To totiž nie sú špekulácie ale skutkový stav, vecne a jasno.
Zaregistrován
9. 3. 2020
Nejdem sa vyjadrovat....nema to zmysel...kazdy ma svohu pravdu
Zaregistrován
9. 3. 2020
Mimochodom ked tak krytizujete ukazte vy co mate v zbierke,podla toho co tu citam iba krytizovat....a z fotky urcovat pravost....to je smiesne.....
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.