Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
9. 3. 2020
Pridam aj rozobratu....
Obrázky:
Zaregistrován
21. 12. 2014
Tak to je zaujmave...to som fakt nevidel a ani netušil...ale kludne to može bit nejaka individualka...Nechcete sa podelit o nejake informacie,alebo aj fotky? Trebárs aj sukromne: milosjasan@atlas.sk
Zaregistrován
13. 1. 2018
konečne zmysluplna debata ....
voči tej HG15 nemam ani jednu vyhradu, za mna dobrá (ak sa nenasiel vyrobca ktorý by vyrobil uplne identicky kus ktory nie je mozne rozlisit od originálu🙂 - sorry neodpustil som si)
Zaregistrován
13. 1. 2018
k tej ZHG. Potrebujem lepšiu foto toho nápisu na čepeli. Ale priznavam, zaujal si ma
Zaregistrován
9. 3. 2020
Este boli robene individualne pre vysich pohlavarov POHG aj dyky tie mam iba 2,okolo tychto dyk je vela zahad a malo v knihach.....vsetci poznaju iba hdg a hg
Obrázky:
Zaregistrován
21. 12. 2014
Tak bud treba dat poriadne fotky,alebo to zase bude vo sfere dohadov...a podozrení že su to vymysli pre zberatelov...alebo inak povedane fejky...lebo takto sa za chvílu dočkame dýk pre LHG alebo JOHG...
Zaregistrován
13. 1. 2018
Ja už začínam mať jasno. Dalo by sa objednať aby bolo na zastite "filuta8 HG"?
Zaregistrován
9. 3. 2020
Mne je jedno co si myslite....ja viem povod a studujem ich dost dlho aby som rozpoznal original mam ich v zbierke dost tesilo ma pani.....
Zaregistrován
6. 1. 2013
Slováci německé národnosti na tom vlastně byli jak?
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
2. 3. 2020
Karpatsti nemci - Karpatendeutschen - viz. Franz Karmasin. Ti zadne HG dyky nikdy nenosili.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.