Pokud jde o zkusenosti, tohle se mi jeste nestalo a ani nestane, ale neco trochu podobneho u jedne nemecke aukce - poslal jsem limity, kde na jedne polozce byla vyssi cena nez jsem chtel, poslal jsem vzapeti limity jeste jednou kde to bylo opravene a jeste nez jsem jim stihl dopsat mail, ze se omlouvam, ale jestli by mi nemohli uznat az ty druhe limity, tak mi prislo potvrzeni o prijeti tech opravenych (pouze tech opravenych).. je to opravdu dost o serioznosti.

Chybotisky - aj zlá skúsenosť je skúsenosť. Ak dražíš proti svojim limitom, tak je to síce nelogické, ale nie je to zakázané. Ťažko po aukcii dokazovať či si prihadzoval sám alebo v sále bol ešte niekto iný a pri akej sume zložil... Ak by si bol v sále, tak môžeš napr. požiadať o opakovanie dražby. Ak dražíš cez internet alebo na limit tak si odkázaný na milosť či nemilosť organizátorov.
Poučenie do budúcna - urob si výlet a choď na dražbu. Zober aj rodinu a možno si všetci budete taký výlet pochvaľovať. Na konci možno ušetríš😉
Processed coin catalogs 4.418 Auctions / 36.665 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum

ještě perlička na konec.
Dostal jsem dvě faktury, jednu za předmět vyhraný online, druhou za předmět na písemný limit, ale na ní jsou uvedeny oba mé písemné limity a u prvního neúspěšného odkaz na můj úspěšný limit z online faktury. Obě přišly na stejný email a na obou je samozřejmě shodné moje jméno i s adresou.
Poštovné 20 Euro je naúčtováno na obou fakturách, chystají se mi každou bankovku poslat zvlášť🙂

ano, je to o zdravém rozumu.
Asi jako když jsem si tuhle kupoval zpáteční jízdenku a domů jsem se vracel až posledním spojem v 0.16. Řidič mi ji vzal, ale kdyby ji odmítnul s tím, že už je 16 minut "zítra" a že si musím koupit zpátky jízdenku novou, nemohl bych říct ani slovo.
Tady si bohužel budu muset koupit jízdenku novou..
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.