Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
20. 7. 2008
prosím zasvěcené hlavy o určení tipu grošíků. Měl jsem dotaz na fóru Vaclav II a nějak se to tam nehýbe, tak to dávám jestě jednou pod nové téma. ( https://www.sberatel.com/diskuse/topic.php?post=32069#post32069 ) . Díky za každou informaci . A ještě jeden kousek ,který jsem včera dostal od kamaráda za 5 piv ( akorád je trochu naleštěnej " vy tomu říkáte sidolák " )
,kdyby se i o něm něco našlo budu rád. Díkes
[
[
Zaregistrován
20. 7. 2008
Jéééééééééé ja jsem hrouda ,samozřejmě jde o Vašky 😲
Zaregistrován
15. 7. 2007
no za pet piv to je parada, dobrej kup... je okurkova sezona, nediv se, ze nikdo nepise😉
Zaregistrován
12. 10. 2007
Zdravím, 😃 ....Pepíci ....,to se ti vážně povedlo,jinak souhlasím s Oliverem za pět piv...to je skvělá cena....😉 ,bohužel s určením moc nepomohu....zatím si v tom také nechávám poradit...on se jistě někdo s určením ozve.
Zaregistrován
12. 8. 2006
Za 5 piv bych takových bral plny hrsti. Jinak co se určení týče - je to určitě jeden z prvních typů, ale na konkrétní určení bohužel nemám literaturu po ruce. Ale vypadá to ještě na Václavův rub.
Zaregistrován
20. 7. 2008
JJ , to jsem taky koukal ,že lev se schoduje s Václavovým i se znamínkem za uchem. A boužel měl jenom jednoho 😕 , jinak bych ho bral na pivo častěji 😁
Zaregistrován
9. 7. 2007
Zdravím! Ten Jan je Cast. I. 1, ty ostatní Pepíky se mi nepodařilo otevřít:-( Jan je opravdu nejstarší typ. Za 5 piv paráda;-)
Zaregistrován
20. 7. 2008
Tak tady jsou o5 , snad tam vydrží o něco déle 🙄
[
Zaregistrován
20. 7. 2008
Tak tady jsou o5 , snad tam vydrží o něco déle 🙄 .Sakra nějak to zlobí
[
[
[
[ [
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.