waluigi: a ty vis, o co se tu jedna a nebo tu jen nemistne plkas, neznaje praveho stavu veci?
btw. uz za detskych let jsem zjistil, ze provokativni primychavani se do hovoru, po kterych mi nic neni, muze na me fazone zanechavat nezadouci dusledky. tudiz to radeji nedelam. nicmene teto vrele poucky se casto nedrzi presprilis mladi na strane jedne a nebo naopak ti starsi, co jiz i lecos jineho zapominaji. neznaje veku tveho, pridrzim se tedy shovivavosti a zkusenosti z prace a vrele ti podekuji za plodny prispevek k tematu...
a na vysvetlenou: dotycne narozdil od tebe neznam, ale nemusim tu byt ani den co den, abych si nevsiml, jak min. jeden z nich zdejsi deni peclive sleduje a...
a mohl bych napsat vic, ale co je mi po tom, ze? neslo nam o nic jineho nez o zdokumentovani, pak at si s tim kazdy dela co chce, odnese do muzea, strci si to do sbirky, trezoru ci kamkoliv jinam😉

Tak Olivere, koukám ke Tvé ikonce a dovolím si v malém předstihu(3999) gratulovat ke kulatinám...😉
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Diky Dracku 😆 ... ano Waluigy, opet primo k veci, dekuji. skoda, ze ne na nic z me slohovky, no asi nebylo na co reagovat... ano, parodie se na mne delaji, na tebe jeste nikdo zadnou neudelal? vydrz, napade me souvislost s tematem. tesi mne, ze i ty o mne tolik vis, dodava mi to pro mne tak potrebny pocit dulezitosti... 😎
jinak pokud mas zajem si tu vyrizovat nejake osobni zalezitosti, proc si k tomu nezalozis vlakno? sem jiste takova celebrita, ze budes mit uspech, nemusis prece paberkovat zde...

Waluigi: někdo píše slohovky a někdo s prominutím kraviny v prakticky každém příspěvku. Zkus se do olivera začít navážet, až sem napíšeš něco aspoň z desetiny tak fundovaného a zajímavého jako on za dobu svého působení na tomto fóru. Ale mám pocit, že to nezvládneš za celý život...

Bohužel s Waluigi nemá cenu moc komunikovat, je to minimálně chápáním stále ještě malé dítě a tak Olivera nemůže pochopit...🙄
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Ted mám po ruce haléř s gotickým "M" který bych mohl vyfotit a zvážit,ale o ten ti asi nejde a ten s "I" mám ve schránce,jenže mám zoufale málo času,abych řekl pravdu už jsem se tam nebyl půl roku podívat.Jak to moc pospíchá?
Igni probatur aurum, virtus miseria...

Na mě nemá nikdo důvod dělat nějakou parodii 😃 . Zajímavé, že za tebou stojí zase ten pdelolez Dracek. Žádné osobní záležitosti si tu vyřizovat nechci, protože proti Tobě a Tvému dráčkovi nemám šanci a ani Vás neznám, osobně. Ovšem vaše buzeace, už mě pěkně žere😁 Tohle je diskusní fórum a né stát, kde vládnou moderátoři v obleku Neč*se.

dekuju za odpoved, nespecha a nehori to, ale cim drive tim lepe (rekneme 1-2 mesice). o penize s IO nam jde o vsechny varianty (timto apeluji i na pripadne dalsi majitele, kteri by byli ochotni se ozvat - muzete si vybrat bud piste me nebo jacxovi). nejdulezitejsi je co nejkvalitnejsi foto, pokud to pujde, tak i zakladni metrologicke udaje. myslim, ze chystana studie bude pro majitele techto razeb o to prinosnejsi, pokud tam najdou i "svoji" variantu v sirsim kontextu... fotky a majitele se samozrejme zverejnovat nebudou (paklize o to samozrejme vylozene neprojevi zajem v podekovani). abyste nemysleli, ze teprve zaciname, tak ne, mame za sebou mimo jine uz i studium techto razeb v muzeu. chceme ale i oslovit sberatele, vime, ze rada zajimavych kusu je prave mezi nimi. takze jeste jednou diky🙂

tenzor, Dracek: diky za podporu, ale neexponujte se zbytecne. Myslim, ze udelame lepe, kdyz kolegovi proste dame za pravdu.
myslim, ze za Tebe jasne mluvi tve prispevky. dnesni kontakt s Tebou mne velmi obohatil, diky Ti... na dalsi Tve prispevky uz reagovat nebudu, nejsem k tomu kompetentni...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.