Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
23. 11. 2011
Myslíš? Porovnám je, u Karla mám jen velká koruny a lvíčky, tohle porovnám s tím Václavem, no radoval jsem se, že je tak jemně vyražený a koupil jsem ho s grošI Karla...tak mi to neseplo, máš asi pravdu, jsou tam náznaky opisu.
Zaregistrován
20. 8. 2007
Jj ořezaný parvus a - jak píšeš - s patrnými zbytky opisů
Zaregistrován
23. 11. 2011
Ano, máš jako obvykle pravdu, zmátla mě i tloušťka střížku, tady jsou vedle sebe
Obrázky:
Zaregistrován
20. 12. 2012
Že by přece jenom Frankfurt?
Obrázky:
Zaregistrován
23. 8. 2010
Doufám, že se bertik nerozhněvá, že nenavazuji na jeho příspěvek a vkládám sem pár hezkých kousků černých penízků Ludvíka Jag. ( typy I,II, VII,IV ). Typ I je na velmi tenkém střížku a musím si dávat při manipulaci s ním velký pozor, abych jej nepoškodil.
Obrázky:
Zaregistrován
6. 7. 2009
Dobrý den, velmi pěkně vyražené kousky, blahopřeji.
Nemáte náhodou také pěkně zachovalé Ludvíkovy bílé penízy? Pokud ano, uvítal bych jejich fota (je zde jejich samostatné vlákno). Děkuji.
Zaregistrován
23. 8. 2010
Děkuji, drobných nominálů mám poměrně hodně, musím se podívat, zda jsou mezi nima nějací Ludvíci, pokud ano, fotky určitě dodám.
Zaregistrován
23. 6. 2007
Pěkný Ludvíci. Ta jednička je spíš papír než plech. 😆 Je zajímavý, že dokázali na tak tenkém střížku, tak hlubokou ražbu. Na jedničku nevídaně hluboká. Gratuluju.
Zaregistrován
23. 8. 2010
Jo,jo přesně téměř jako papír, nedokážu si vůbec představit, že mohly být takové kousky v oběhu, připadá mi to jako zázrak, že vydržely do dnešní doby.
Zaregistrován
20. 8. 2007
cooler - Ludvíci jsou nádherní - gratulace
hádám, že ten "papírák" bude mít na rubu pořádné výdutě
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.