Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
8. 9. 2016
Zdravím. Já jsem kupoval v roce 2018 za 1750,-
Zaregistrován
23. 11. 2011
Ahoj, myslíte že mám zařadit k ražbám z doky kolem roku 1430-25 nebo je starší? Je to ražené na čtyřrázu, tváří se stříbrně.
Obrázky:
Zaregistrován
16. 9. 2018
Zdravím všechny vášnivé sběratele. Jsem začínající sběratel, i když o numismatice mám vědomostí spoustu, tak nejsem odborník a stále se učím. Měl bych na vás prosbu. Vlastním 63 ks. kruhových penízků Jiřího z Poděbrad a jen od pohledu vím, že je tam spousta variant. Už jsem si tady nějaké články pročítal, ale stále z toho nejsem moc moudrý. Chtěl bych se tedy zeptat co by jste mi poradily. Jestli si to mám určit sám podle nějaké literatury: Hána, Greggor a popřípadě kde ji sehnat. Protože fotit 63 mincí se mi moc nechce😃 a vás by to asi taky určitě nebavilo to pro mě určit. Budu rád za vaše rady. Děkuji 😉
e-mail: pivopit@seznam.cz
Zaregistrován
16. 9. 2018
Možná by bylo nejlepší kdyby jste mi poradily, kde sehnat literaturu a já bych jsem si určil co bych věděl a zbytek, který bych nevěděl bych vám sem nafotil. Samozřejmě je to jen prosba, takže je to jen na vás, aby tady někdo nenapsal, že jsem nějak namyšlený a že si tady nechávám něco určovat na počkání, jak už se mi zde jednou stalo. 😉
Zaregistrován
23. 6. 2007
Pivopit: Nafoť je klidně hromadně po cca 20 kusech a pošli mi je. Většinou to pro určení postačí. Kdybych pak něco potřeboval líp, tak bych Ti poslal mail.
Můj mail najdeš v odkaze.
Na určování je nejlepší Hána, případně Castelin Česká drobná mince doby hustitské a předhustitské.
Zaregistrován
16. 9. 2018
Ahoj, prosím kde že najdu mail? Máš ho skrytý
Zaregistrován
23. 6. 2007
Tak to je nějaká zrada. Mám ho nastavený, jako veřejný.
napiš na: mail.greggy chcíplá ryba tiscali.cz
Zaregistrován
16. 9. 2018
Přišlo ti to? mě se zdá, že ti v tom mailu něco chybí😁 , např: @
Zaregistrován
7. 10. 2006
@ = chcíplá ryba😉
Zaregistrován
16. 9. 2018
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.