Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
jo počkám😉
Alarich: pošli mi pak mejlíka. Myslím, že jsme doma. 😆
Teď jsem koukal na fotky v noťasu. Není to přesně ono, ale provedení sedí. Třeba se ještě pletu. Mrkneš na to nezaujatým okem, a pokud se shodnem, tak analýza nebude od věci. Pak se nám možná podaří uzavřít jednu déle otevřenou numismatickou otázku. 😆
poslal sem ti mail
dekuji jednomu ucastnikovi fora za zapujceni falza cerneho penizu WJ. druhy mi napsal, ale pak komunikace ustala. snad jsem nespadl do spamu.
dale - znovu oprasuji svoji prosbu o poskytnuti fotky bileho penizu Vladislava II. Jagellonskeho, konkretne to musi byt Cn.II.8B [1], GP 7.B [2], tedy s opisem WLADISLAUS SECUNDUS R:
[1] CASTELIN, C. O.: Ke chronologii bílých peněz Vladislava II. Numismatický časopis československý VI, 1930, s. 75–94.
[2] CASTELIN, Karel. Grossus Pragensis. Der Prager Groschen und seine Teilstücke, 1300-1547. 2. vyd. Nakladatelství Klinkhardt & Biermann · Braunschweig, 1973. 90 p.
dik, mas to v mailu. chapu jak to myslis, dokud jsem to neprelouskal a nesrovnal si to vedle sebe, tak jsem se v tom vubec neorientoval. pak kdyz uz clovek vi, co tim chtel basnik rict, jsou ty kresby dilem pouzitelne.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.