Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
prosim o pomoc - hledam do sve prace srovnavaci foto co nejlepe vyrazeneho exemplare bileho penizu Vladislava II. Jagellonskeho, dle Cast. jde o peniz druhe skupiny, typu 8, opis. var. B, tedy II.8.B, nebo zkracene, chcete-li 8.B.
podminkou je, ze zaroven s poskytnutim velmi kvalitni fotografie chci zaroven pozadat i o svoleni s jejim opublikovanim (samozrejme s uvedenim podekovani)
dulezity je predevsim co nejkompletneji zachovany opis v celem rozsahu, lev muze byt prumerny
pro ty z vas, kteri nevite, jak tento typ poznat. opis bude WLADISLAVS SECUNDVS R, pricemz W i V bude goticke, tedy ve tvaru spise jako UU a U. mezi nohama NEbude tecka a v hrive NEbudou krouzky ani mesicky.
predem diky za vas cas!
lev bude vypadat takto:
nejlepsi co mam je toto (pozor, toto je 8.C - tedy opis WLADISLAVS SECUNDVS) a to mi kvalitou nestaci:
diky i za nej, prece jen bych potreboval ty opisy v lepsim stavu (kvuli te chyborazbe). clovek by nerek, jak se takova blbost spatne shani🙂
Ahoj, diky moc za milou nabidku! Ten Tvuj je typove spravne, ale ma opis koncici RB, tedy typ A (tj. II.8.A) a to mi pro muj konkretni problem nepomuze. Opis sice neni zcela idelani, ale je to docela hezky kousek s prijemnou patinou. Ja uz podobny mam, tak by nebylo fer si jej od Tebe brat pro sebe (s tim co mam jsem spokojen), ale pokud by Ti to nevadilo, zeptam se svych pratel, zda by nemeli zajem jej s Tebou za neco vymenit - zbytek kdyztak na mail.
a ted na to koukam, ze i ten Greggyho je take II.8.A a ne II.8.B!
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.