Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
no ja snad nikde netvrdim, ze prave tento je za 300, nebo ano?
za trista bych ho samozrejme bral taky. moje vcerejsi reakce byla na tu hnusnou fotku a pokud si vybavuju, byl sem jediny, kdo na to vubec dokazal neco rict...
ja jsem svuj parvus poridil pred dvema roky za dveste a sice neni spickovej, ale vse co ma byt videt je a je neolamane.
ceny nekdy uletnou hodne (uz to tu psal myslim spravne xjert).
aniz bych blize komentoval dosazenou cenu, upozornim vas na podle mne na docela zasadni rozdil mezi vasim kusem a tim z aukce
ten z akuce ma originalni zachovanou patinu. ten vas je bohuzel poniceny nesetrnym cistenim. to cenu snizuje (resp. opacne, u toho z aukce to cenu zcela jiste zvysilo)
srovnavat jen z fotek bych si stoprocentne nedovolil, vas lev mi prijde lepsi, ale na tom z aukce mi prijde rozhodne o dost lepsi koruna a opisy (coz stejne jeste nevysvetluje tu cenu)
ja bych za ten parvus v aukci nedal ani tu vyvolavacku (s tim R-kem si ted zcela jist nejsem, zda mam relevantni informace). kdyz budete mit stesti, treba se par blaznu sejde, co vam tam par tisic nahazeji. neprekvapilo by me to. to ale neznamena, ze slusny parvus musi stat 13 tis., to neznamena, ze stoji 4. tis., ba ani 2 tis. je to o momentalnim zajmu. katalogove ceny techto minci neexistuji. hledejte "namatkou" dal, uvidite, ze najdete i mnohem mene priznive (pro vas) ceny.
kacuro, ty vis z hlavy jak to je? s omega je vazne vzacnejsi? ja myslel, ze beznejsi, asi to mam popletene, protoze ja mam s omega a myslel sem, ze je to ten beznejsi. pokud se nepletu, i u toho od simixe je prostor na omega (vcera jsem to tak tvrdil a nikdo mne neopravil)...
jak to je?
co jsem dohledal ja z informaci na netu, s omega je opravdu beznejsi a s omega jsou podle mne oba (i ten z aukce). tedy oba beznejsi. ale zde by to chtelo neci kriticke zhodnoceni, jak jsem psal uz vcera, jisty si nejsem.
co se tyce cisteni - pokud skutecne jak pisete zadne neprobehlo, je stav mince ponekud prekvapivy (ne vsak nemozny). snad by se tomu z druhych fotek uverit dalo, prvni fotky na to vazne ale nevypadaly. mimochodem, jaky zvuk vydava mince pri dopadu na pevnou podlozku (napr. stul)? prosim, zkousejte opatrne a z malicke vysky, at neni na kasi, pokud byla v kysele pude muze byt velmi krehka...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.