Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
llibor: no, po vecerech bohuzel taky pracuju, ale toto jsem zmakl v praci za cca hodinu cistyho casu mezitim, co jsem musel hlidat destilaci - ostatne s ohledem na par zkoumani, ktere jsme s kolegou jiz realizovali je to vicemene i napln prace, takze se to ani nemusim bat sem napsat
kucera: ne
korunka: ten duvod castejsiho vyskytu feniku v posledni dobe je mimo jine i ten, ze to nakej mrcasnik nekde kopnul a cast rozstrelil. tudiz prehnana neduvera na miste neni (ale zbytecna duvera take ne). ono se to da snadno poznat, kdyz clovek chce a ty jiste vis jak.
na to sem bohuzel moc malej hajzl. ne ze bych nevedel, jak by se to dalo vyuzit. uprimne - cekal sem, ze to je tezsi. zaskocilo me, jak je to snadne, zabavne a jak malo k tomu staci. jen tak mimochodem sem si zkusil i kruhovy strizek (to uz sem ani nefotil). taky zadnej problem.
no to vis, i kdyz nemam po vecerech co delat (ted napr. z naproste nudy studuji grafy intermetalickych soustav na zitrejsi prednasku, coz je malicko mimo muj hlavni zajem), tak sem se rozhoupal k tomu pocinu az dnes, kdy nuda byla uz naprosto nesnesitelna 😁
oliver napsal/a:
.. - cekal sem, ze to je tezsi. zaskocilo me, jak je to snadne, zabavne a jak malo k tomu staci. jen tak mimochodem sem si zkusil i kruhovy strizek (to uz sem ani nefotil). taky zadnej problem.
..no, to je právě to, co mne děsí. Mnoho lidí si myslí, že padělat mince je velmi složité a nákladné, a proto tohle tak trošku podceňují. Když člověk ví jak na to, není to vůbec problém. Někdo tu nedávno psal, že se vyplatí padělat jen drahé mince. Bohužel to není pravda. Vyplatí se mince od sta korun výše. Děsí mne, že tohle mnoho lidí podceňuje. Samotným důkazem jsou repliky. Mnohé se také razí ručně a přitom se prodávají za pár korun a to i se ziskem. Obávám se, že já se své paranoi v tomhle směru nezbavím, spíše mne v ní tento pokus ještě více utvrdil 😞
korunko neboj, nektere procesy (ted nemluvim o patinovani), nenapodobi ani sebevetsi profik, trvaj roky a roky. no ale sberaci dokonalych razeb by se na pozoru mit meli asi😃
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.