Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Kucera: hodně jsem váhal jestli do toho jít, ale asi od toho upustím. Je pravda, že by mi sbírku trošku kazil😃. Raději si koupím něco jiného😃
Když nejde o život, tak jde o h..no
http://cnspg.cz
Nechci nikomu kazit radost, ale asi bych fakt měl obavy o soudržnost celé mince v budoucnu...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
já do něj nejdu, takže mi to je fakt jedno...lepší obrázek by to vyřešil.
Pokud tam není ta drůhá prasklina co si myslím, pak by se dal koupit(potom tak špatný zase není), ale...bez obrázku hop nebo trop😃
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
mno, ja uz sem minci na kasi videl (nebudu praskat u koho a kdo to udelal) a doporucuji byt rozhodne opatrny...
..ta prasklinka pod korunou vidět je. Jde o to, jak moc je velká. Snad dostanu lepší fotku.
Jinak jsem hledala nějakou typologii na bílé penízky Ludvíka a nemohu nic najít. Mžete mi prosím někdo poradit kde hledat, popř. by pomohl nějaký odkaz. Docela mne zaujaly, což je asi špatná zpráva pro ty, co je také sbíráte :-))
..našla jsem jen pár vyobrazení v Háskové- Pražské groše (Chaurova sb.)
souhlas, koupil jsem teď vědomě prasklý brakteát, který je mnohem tenčí než ten halířek. při prohlížení mi spadnul na zem (tvrdé lino) a nic se s ním nestalo ...
nechci tahat draka za ocas ani ho uspavat pohadkama, ale brakteat je v podstate z ryziho stribra (tudiz ne tolik krehky), zatimco tyto halerky jsou casto ze stribra velmi nekvalitniho, velmi snadno se rozpadajiciho... jak rikam, videl sem to...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.