Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
kacuro napsal/a:
ty jo Míšo, co to máš na sobě za ovci?? ......
😉 Kousek od té fotokomory je rybník a odtud jde večer docela zima a navíc jsi v tom odolný proti komárům 🙂 .Přikládám foto rybníku,abys mi věřil a přidám jednu společnou foto u znojemské rotundy,snad to klukům nebude vadit😉 .
kacuro: Neměli bychom přemýšlet o vytvoření fotogalerie na webu PG, kde bychom takovéto dokumenty mohli zveřejňovat?
Michaela: Z fotek je vidět, že už běháš jak srnka. Gratuluji.
Pehu: nebuď tak úzkoprsý. Copak nevidíš, že pavel má v kapse u kalhot pár Ludvíkových drobáků?
...a Oliver na prsouPG a za zády v ruce drobné na útratu jistě také😃
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
To Libor: Děkuji,řekla bych jak stará laň než srnka,měl jsi pravdu,že záleží i na počasí,ale jde to.🙂
To Pehu: Máš pravdu Peťo,patří to kecárny😉 ,ale s tématem to trošku souviselo,učila jsem se fotit právě na drobných mincích grošového období.😋
nepřemýšlím o tom😉 jednak bych tam nikdy své fotky vystavit nechtěl (to už bych tam mohl dát klidně i adresu s časy, kdy nejsem doma) a jednak když už by tam někdo chtěl něco podobného dát, může to dát jako článek ...
ja bych o yom vyhledove premyslel... ted se soustredme na to, co je namyslene, ale nevidim duvod, proc by tam po prihlaseni nemohli clenove videt fotogalerii z nejake akce apod. ja jsem jednoznacne pro, ale je dobre, ze kacuro o tom nepremysli, kazdej den bych na nej koukat nemusel 😈 😈 😈
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.