Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

ricci35

Uživatel

Zaregistrován:
3. 10. 2013

Vytvořeno:
4. 10. 2013, 17:15

Dobrý den.
Chtěl bych požádat zda někdo nemá pružinu vracení spouště do tohoto sbírkového revolveru.Rád odkoupím.Nevím to jistě ale pružina by to měla být plochá, uložena nad spouští pod válcem ve žlábku...soudě podle fotek z netu.Případně poradí někdo k dané tématice?

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Obrázek vložený uživatelem

Wjem

Moderátor

Zaregistrován:
20. 7. 2010

Vytvořeno:
4. 10. 2013, 17:29

Mám tentýž problém. Také se mi nevrací spoušť a bude to nejspíš tou pružinou. Zdá se, že jde o součástku, která se časem opotřebuje a odchází, takže kupovat kvůlivá tomu nějaký nefunkční šrot podobného typu nemá moc význam. Spíše uvažuji, že si to nechám od nějakého šikovného kutila vyrobit.

Jinak ještě sháním jednu součást, kterou na vaší zbrani vidím. Hádám, že byste to asi neměl "navíc" ?

Zde odkaz na můj revolver: https://www.sberatel.com/diskuse/sberatel/chybejici-soucast-revolveru-bulldog-32-short_post_-269622#post269622

ricci35

Uživatel

Zaregistrován:
3. 10. 2013

Vytvořeno:
4. 10. 2013, 17:42

Náhradní vybíjecí tyčku bohužel nemám.Vlastně náhr. díly nemám žádné.Pružinu dokáže vykovat dobrý kovář avšak v okruhu 50km žádného nemám, proto ten dotaz.Jinak je to krásná zbraň líbivě provedená...jak sám jistě víte:-)

herrmann54

Uživatel

Zaregistrován:
17. 1. 2025

Vytvořeno:
17. 1. 2025, 16:35

Mám tentýž problém. Také se mi nevrací spoušť a bude to nejspíš tou pružinou. Zdá se, že jde o součástku, která se časem opotřebuje a odchází, takže kupovat kvůlivá tomu nějaký nefunkční šrot podobného typu nemá moc význam. Spíše uvažuji, že si to nechám od nějakého šikovného kutila vyrobit. Jinak ještě sháním jednu součást, kterou na vaší zbrani vidím. Hádám, že byste to asi neměl "navíc" ? Zde odkaz na můj revolver: https://www.sberatel.com/diskuse/sberatel/chybejici-soucast-revolveru-bulldog-32-short_post_-269622#post269622

zdravím ,
u téhož revolveru se mi utrhl na uderníku spodní kousek ,
ostatní je v pořádku : i vybíjecí tyčka i pružina vracení spouště,
nabízím Vám někomu bud k prodeji můj na Vámi hledané součástky - cena cca 2 tis, nebo koupím za tytéž penízky ten Váš, pochybuji totiž, že se někde ještě dají náhradní součástky sehnat. Můj tel 739543309, mail herrmann@sauron.cz

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.