Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
25. 9. 2020
Prosím ,nevěděli by jste někdo jakou hodnotu může servis mít?Předem děkuji.
Zaregistrován
29. 9. 2020
Dobry den, mam tady čajový- kávový servis s touto znackou, kterou se mi nepodarilo dohledat, kdyby nekdo vedel, dekuji predem.
Jakýsi kostelik v kruhu?
Obrázky:
Zaregistrován
29. 10. 2020
Dobrý den, poradil by mi někdo s původem, případně přibližnou hodnotu? Předem děkuji za pomoc.
Obrázky:
Zaregistrován
8. 11. 2020
Dobrý den, mohl by mi někdo poradit, co je toto za značku a jestli má nějakou cenu? Děkuji za odpověď
Obrázky:
Zaregistrován
26. 11. 2020
Dobrý den, pomohl by mi někdo s oceněním a i dalšího infa? Nějak omylem vzhuru nohama. Omlouvám se.
Obrázky:
Zaregistrován
15. 8. 2014
Stará Role, původně Moritz Zdekauer, ale od roku 1958 součást národního podniku Karlovarský porcelán. Značka je z období až po roce 1958. Pokud máte pouze terinu, slánku a omáčník, tak je to maximálně pro někoho, kdo k tomu má i talíře. Pro sběratele starožitného porcelánu je to nezajímavé. Bazary jsou zavřené. Takže současná reálná cena je 200 - 300 Kč za vše, ale podotýkám, že jde o velmi kvalitní porcelán. Bohužel pro vás ceny spíše symbolické.
Adalbert
Zaregistrován
26. 11. 2020
Mam teda jen tohle.
Obrázky:
Zaregistrován
16. 2. 2008
Pokud to někomu chybí do kompletního servisu, bude ochoten zaplatit slušnou cenu ale jinak je to na prd 🙄
Zaregistrován
26. 11. 2020
Mne se moc libi, koupila sem si to všechno za 60,- tesim se na Štědrý den. Dame si knedlickovou polevku. Mmch mocc dekuju za informace...
Zaregistrován
16. 2. 2008
Knedlíčkovou polévku si dejte hned, na štědrý den se jí polévka rybí 😉 mňam.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.