Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
24. 6. 2018
To je docela mozne,ale preci jen to neni odpoved na mou otazku,i tak vám ale děkuji.Každopádně me to zajímá a budu ráda za jakoukoliv jinou,normální odpověď.
Zaregistrován
6. 6. 2014
hodnota je co kdo dá. Jsou jich po internetch tuny. Počítejte s pár korunama pokud se vůbec najde někdo, kdo by je chtěl. Ale svého kupce má samozřejmě vše. Ten poslední je porcelánka Březová.
Zaregistrován
24. 6. 2018
Dekuji za odpověď.Je možné zjistit i nazev sady?U prvniho je to henrieta,to vim.u zbylych se mi nepodarilo zjistit.
Zaregistrován
30. 6. 2018
Zdravím, na tieto sady,čo tu máte odfotene vám viem povedať cenu,za ktorú som ich predal,resp,viem za koľko ich predal niekto iný. Ak máte celú sadu,čiže čajník,cukornička,mliečnik, 6šapo tak sa cena pohybuje od 40-50€. V prípade ,že to je iba 6šapo,tak sa cena pohybuje od 15-20€
Zaregistrován
1. 7. 2018
Prosim nasel jsem na půdě,porcelanovy talíř a chtel bych vedet jakou muze mit hodnotu?
Obrázky:
Zaregistrován
2. 3. 2015
http://historie.zasova.info/subdom/historie/sourozenci-kudelkovi-maliri-a-keramici/
doporučuji ponechat ve sbírce a sledovat aukce..
Zaregistrován
1. 7. 2018
Dobry den,moc dekuji za informace.V vasem prispevku mi doporucujete sledovat aukce.Mohl by jste mi poradit jak postupovat,jake aukce sledovat.Mockrat dekuji uz tak jste mi pomohl
Zaregistrován
2. 3. 2015
google:příkazový řadek napiště B.J.Kudělka keramika aukce a vyjede vám kde se nabízí jejich keramika.mužete pak sledovat aukce a jejich ceny.
zde je jeden talíř :
https://www.eantik.cz/valasska-zvonicka-rucne-malovany-talir-kudelka-valassko-118588-p/
Zaregistrován
17. 8. 2018
Dobrý den,
při vyklízení sklepa po koupi bytu byla ve sklepě tato závěsná skříňka s dózami. Nechávat si jí určitě nechci, chalupu či něco podobného nemám a do bytu se mi nehodí. Rád bych jí tedy předal dál někomu komu poslouží. Chtěl bych tu poprosit někoho, zda by mi řekl za kolik ji mohu nabízet.
Děkuji
Obrázky:
Zaregistrován
20. 8. 2018
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na označení a zdali to má nějakou hodnotu. Děkuji
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.