Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
29. 11. 2020
Prosím, nerozumím, jak se Vám mohlo podařit to nenajít. Dejte do googlu RGK a porcelán a vyskočí to na Vás hned.
Zaregistrován
23. 3. 2021
Tuší někdo, kdo je výrobcem této vázy a jestli má nějakou zvláštní hodnotu? Naspodu je číslice 1535 a měla by být z Německa.
Obrázky:
Zaregistrován
28. 3. 2021
Dobrý den, našla jsem ve starém domě na půdě pod podlahou tento porcelán. Značku nemohu nikde najít. Neví někdo více o téhle značce? Děkuji za jakékoliv informace.
Obrázky:
Zaregistrován
2. 4. 2021
dobrý deň, rád by som poprosil o informáciu ohľadom sošky Royal Dux...Kúpil som sošku Hokejista-Royal Dux, krásny, farebný....ale bez značky. jednoznačne sa jedná o RD, mám už dvoch rovnakých...aj farebného/inú verziu, aj bieleho...nového/reedíciu/...ale tento..nie je značený. Chcem poprosiť o informáciu, kedy, alebo prečo sa výrobok neznačil štandartne /nálepka Royal Dux v tom období nebola, /cca 1946/čo som vygooglil, keby ju náhodou niekto aktívny zmyl))))/. +Dakujem a peknú Veľkú noc D.E.
Obrázky:
Zaregistrován
8. 4. 2021
Dobrý den, prosím potřeboval bych identifikovat a časově zařadit tuto sadu. Konvička, 6x hrneček, cukřenka, na mléko. Pokud někdo mohl i znát cenu. Děkuji za rady.
Obrázky:
Zaregistrován
25. 2. 2021
Dobrý den, dokážete mi prosím poradit s oceněním těchto šálků zda mají nějakou hodnotu. Děkuji moc
Obrázky:
Zaregistrován
1. 5. 2021
Dobrý den, ráda bych věděla, z jaké doby pochází tento servis G. Benedikt a jaká je jeho přibližná prodejní cena. Děkuji mnohokrát za odpověď.
Obrázky:
Zaregistrován
29. 11. 2020
Podle toho Czecho-Slovakia laicky soudím, že to bude buď z let 1918–1920 nebo 1938–1939, protože pouze v těchto letech se náš stát jmenoval česky Česko-Slovensko. Osobně bych to viděl spíš na ta pozdější léta.
S cenou těžko říct, záleží, jak je to kompletní, vidím jen čtyři čajové šálky a dva nebo tři malé talíře. Tak snad by se mohlo poštěstit to udat tak za tisíc až patnáct set?
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.