Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
30. 11. 2020
Dobrý den, poradí někdo co je to za značku , případně zda má nějakou hodnotu ??dekuji
Obrázky:
Zaregistrován
7. 12. 2020
Dobrý den, při vyklízení nemovitosti jsme našli několik sad porcelánu ve výborném stavu, jedna z nich je Arabella Bavaria - kávový šálek a podšálek + dezertní talířek, sada pro 6 osob, nepoškozená. Našla jsem na internetu spíše jednotlivé kusy k prodeji, poradil by někdo cenu za celou sadu 18 ks? Druhá sada má 12 ks - šálky a podšálky THUN Natalie 62, růžová, známky občasného použití, ale nerozbito. Děkuji moc.
Obrázky:
Zaregistrován
9. 12. 2020
Zaujímala by ma aká to je značka a aj cena sošky
Obrázky:
Zaregistrován
31. 12. 2020
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na tuto sadu porcelánu. Bohužel není označený, má jen číslo ve spodu talíře - 867 (nevíte, co znamená?). Zároveň by me zajímalo, jestli někdo neví, jaká porcelánka by to mohla byt a jakou by mohla mít kompletní sada hodnotu.
Moc Vám dekuju za pomoc.
TP.
Obrázky:
Zaregistrován
29. 11. 2020
ad TerPod – Německo, určitě po roce 1899, ale spíše mnohem mladší
Zaregistrován
11. 1. 2021
Prosím o nějaké informace označce, popřípadě o ceně.
Děkuji
Obrázky:
Zaregistrován
11. 1. 2021
Dobrý den
Rád bych se zeptal na značku a cenu kávového servisu. Jedná se o Karlovarský porcelán s logem L. Nemohl jsem najít na netu.
Likviduji z finančních důvodů zásoby porcelánu po rodičích a prarodičích. Corona mne připravila o živnost.
Děkuji Aleš
Děkuji
Obrázky:
Zaregistrován
6. 1. 2021
Dobrý den, ráda bych se dozvěděla co je to za značku porcelánu a z jaké doby by mohla váza pocházet.
Obrázky:
Zaregistrován
5. 4. 2015
Prosím o přibližný odhad ceny sousoší..signovano Königova ,vysoké okolo 50cm..
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.