Moderátoři: smith, babygulka, regula_jan, kolo101
Zaregistrován
23. 10. 2010
Já chápu, že Vás to jako zkušené sběratele vytáčí, když se někdo ptá na triviality a pořád dokola, ale na druhou stranu každý někdy a nějak začínal. Valnou většinu odpovědí na dotazy by si určitě tazači mohli najít jinde na internetu, ale tyhle stránky jsou taky internet, tak se ptají (resp. ptáme) tady. Jako fér mi přijde např. u dotazu na cenu dát odkaz na stránky s internet. katalogem - ať si to tam každý najde. Ale např. co se celistvostí RU týče, tak protože to nesbírám, taky netuším, jestli to má cenu 10,- nebo 10000,-.... A když se mi jeden takový kus do ruky dostane, nebudu si hned kupovat Michel spezial, ale zeptám se tady... Mějte s námi prosím trpělivost:)
Zaregistrován
23. 12. 2009
Taky si myslim, ze byste mely projevit urcitou trpelivost, anebo proste nereagujte.
Přebytky antických mincí http://imince.net/?cat=2
Katalog účelových známek http://imince.net/katalog-ucelovych-znamek/
Zaregistrován
23. 10. 2006
Áno máme..😠 😠 😠 😁
preto cca 1 1/2 roka najradšej čítam tlacháreň😃
Na druhú stranu je to hodne dobrých numizmatikov zberateľov iných zameraní ,že sa stále nájde neopotrebovaná dobrá duša😈 ktorá prispeje nezištne radov.🙄
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
25. 8. 2010
Na netu jsem hledal chyba byla v tom, že jsem nenašel, že tyto města jsou dvě s jedním názvem. Pak to dává smysl😮). Tak děkuji za zodpovězení triviálního dotazu ...
Zaregistrován
17. 11. 2006
Souhlasím s MISAK33, pokud Vám některým dělá potíže na dotaz odpovědět, nikdo Vás nenutí na něj odpovídat. A pokud je někdo neschopný najít odpověď na netu, tak na to je toto fórum.
Zaregistrován
16. 2. 2008
Souhlasím. Já například známky nesbírám a tím pádem o nich nic nevím přesto ale občas zabrousím do této sekce
a semtam mně něco zaujme, jsem osoba zvídavá.
😉
Zaregistrován
14. 10. 2010
Dobrý den,mám dotaz na tuto známku zdali se jedná o cennou a nebo je běžná mam na mysli tu 10 centimes ražená constantinopol.zajímá mně jestli je možné že je probarvená a správně ražená resp. nejedná se o padělek a přiznám se že i padělek by mi uděal radost
Obrázky:
Zaregistrován
6. 11. 2008
obyč...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
14. 10. 2010
děkuji za rychlou odpověd,mohu to tedy chápat že se jedná o pravé razítko na neprobarveném typu.a mam další dotaz probarvená by tedy vypadala asi takto?myslím tu modrou
Obrázky:
Zaregistrován
6. 11. 2008
ty vzácné(razítkované) mají zcela jinou barvu...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.