Moderátoři: smith, babygulka, regula_jan, kolo101
Zaregistrován
22. 10. 2010
vystrizek v TOP kvalite cca 40,-Kc, zde tak 10,-Kc
Zaregistrován
22. 10. 2010
jinak toho VADUZ je skoda, jak psal Dracek, kdyby bylo alespon razitko cele .... hmmm, skoda :-(
Zaregistrován
25. 8. 2010
jj pamatuju si že to bylo na jedné burze a jak jsem si to tam projížděl tak mě napadlo že se může jednat o VADUZ do těď nevím jaká je cenová kategorie ale věděl jsem že jsem to někde v katalog viděl tak jsem to za kačku koupil ...
Zaregistrován
25. 8. 2010
Jinak tu mám něco pro ty co se sem přijdou podívat ... Pěkné věci nemusí být drahé ... Nějaké ty novotisky (neznám nikoho kdo by je uměl setřídit😃) ... Mno a to modré je DV ... to je příspěvek jen tak pro oko ....
Obrázky:
Zaregistrován
22. 10. 2010
to nahore nejsou novotisky, ale padelky .... sorry
Zaregistrován
22. 10. 2010
a to druhe ... bohuzel ... foto ... neni skoro nic videt :-(
Zaregistrován
25. 8. 2010
Tak to je zlé ... raději mít korunové novotisky než padělky😞 ...
Zaregistrován
25. 8. 2010
Teď nevím co si myslel že nejde vidět .... na tom prostředním je druhá série s posunutím zoubkováním , pak dvě 25 haléřové s DV v písmenu F ( jedna čistá druhá oražená ) a poslední kuponky ... samé levné veci ale celkem pěkné ...
Zaregistrován
25. 8. 2010
A ještě přidávám něco zajímavého ... Bohužel jsem to s kamarádem vyměnil za dopisnici JSEM NAŽIVU z koncentračního tábora ( v perfektním stavu nalezena při vyklízení půdy). Ale pro rakušáky je to taky zajímavé Dopis měl dle adresy letět kamsi do rusy na frontu ...
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.