Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

Davide, kynologie nepatří mezi vaše silné stránky.
Tento pes, jak se může každý přesvědčit, není shih tsu :
ale je to Skye teriér, tedy pes ze Skotského ostrova Skye:

Bobinku, i když mám i k nastřelené ceně připomínky, tak to ale neznamená, že by šlo, dle vašeho vyjádření "o píčovinu". Soška je bezpochyby cenná, Goldscheider je vyhlášená značka a skajteriér je kouzelný.

Nebudem reagovať na "inteligentný" príspevok č. 8, len pre jeho autora uvádzam:
Rodina Goldscheiderovcov, pochádzajúca z Plzne, v keramickej produkcii veľmi úspešne kombinovala najvyššiu umeleckú kvalitu, inováciu a obchodnú prezieravosť. To bola cesta k ich enormne úspešnej medzinárodnej produkcii trvajúcej viac ako pol storočia prerušenej Hitlerom po roku 1938. Pre Goldscheiderovcov tvorili uznávaní umelci ako boli napríklad: Walter Bosse, Demetre Chiparus, Benno Geiger, Josef Lorenzl, Ida Meisinger, Michael Powolny, Susi Singer, Arthur Strasser a mnoho ďalších. Tí navrhli a vytvorili najžiadanejšie modely počas obdobia historizmu, secesie a art deco.
Pre ilustráciu ešte pridávam zopár odkazov:

..................Ale my sme v čechach /příp.slovensku( a tady se snoubí bída s nouzí a ne aby se prodávaly za světové ceny ,za 900€ !!!!!!!!!!

Jsem z Frýdku Mistku a chtela jsem se zeptat jestli tady nahodou neznate nekoho, kdo by mi poradil? Zatim nmi tady jeden clovek co tu ma obchod se starozitnostmi napsal ze teda mi hned da 5000kc. Vzhledem k tomu ze se chtel hned sejit a sumu mi napsal jen po shlednuti fotky mi je jasne ze ma psik vyssi hodnotu. Ale neznam tady nikoho kdo by mi rekl pravdu. Vim ze si kazdy neco z prodeje bude chtit trhnout, ale nerada bych abych z toho vysla jako uplny blbec jestli mi rozumite..za pripadny tipy predem dekuju.

najdi si na netu aukční síň Dorotheum.cz a sklontaktuj se s nimi.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.