Tak jsem dostal další email od Rohana a už fakt k tomu nemám co dodat.Nehorší na tom všem je že on neví že Vás tady vůbec nikoho neznám a ani Vy všichni tady mě neznáte. Ten člověk si mě pořád s Váma tady spojuje:))))Takže pokud Vám kazím jméno,všem se předem omlouvám!!!!Už dlouho sem chodím a asi po dvou letech jsem se rozhodnul začít taky něco psát,diskutovat atd. a hned narazím na bl..,jménem Jan Rohan se kterým mám špatnou zkušenost,kterou mám podloženou falšnou známkou a i jeho emailem na mojí reklamaci z roku 2009 a hned se mě snaží pořád napadat.Ano přiznávám některé aukce asi nemají popis správný ale nejsem znalec na to abych napsal v případě že se jedná o falzum nebo o pravou známku.Ten terminátor z roku 1960 se mě opravdu přestává líbit a začínám přemýšel co s ním provedu.mimo jiné jen škoda že jsem ho včera nepotkal v Brně na aukci mohlo to být zajímavé:))))Asi bych ho pozval na kávu:))))Ale ještě si počkám a pak uvidíme:))))A pokud se tento člověk zná dobře s lidma jako je Bumbe(B.Synek mimo jiné velice dobrý znalec na Slovenské známky atd)a další,tak ty lidi předem lituji protože takového terminátora jako je on bych si v životě k tělu nepustil.E-mail níže co mě zase poslal a pod tím je moje včerejší odpověd:
Dobrý večer,od kdy si Tykáme!!!Zatím,jste se ani nepředstavil!Prodáváte evidentní FALZA,za tiché podpory FORA!!!Na MOJE dotazy,žádná odpověd!O té známce se může zdát i Vám.Mimo to,dnes jsem mluvil s Bumbem na aukci v Brně,jaho názor se nedá ani uveřejnit!!!S pozdravem terminator1960.
Omlouvám se předem,to jsem psal já:
Rohane Ty jsi fakt idiot!!!!To se musí fakt člověk jen zasmát nad vaší odpovědí.To by mě zajímalo co ti ten tvůj asi kvalitní znalec řekl když prodáváš jasné falza,jako třeba chybotisk 50/50 V příloze ti zasílám jak má vypadat a nejhorší na tom je že se ti o té známce může jen zdát.Tímto s tebou končím a přeji hodně zdaru s tvým prodejem:))))
Slibuji Vám tady všem že to je můj poslední článek o tomto člověku😃
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.