Pánove tak už ho nechme toho terminatora, vždyť je to chudák a už z toho musí mít mindrák, na jeho aukce mu nikdo nepřihazuje a když už mu na něco někdo přihodí tak mu ji necháte na aukru zrušit, no to se přece nedělá, takhle ho deptat, to by porazilo i vola natož terminátora 😁 😁 😁 😁 😁
jeden z mých koníčků filatelie a známky :)
To je fakt sranda si sním dopisovat.viz níže
Dobrý večer,jak jsem čekal.Na FORU nic o prodeji Vašich padělků,s popisem asi???Žádný komentář na FORU k Vašim aukcí .Já bych se styděl,nabízet známky s Vaším popisem.Hlavně,že kometujete auce ostatních viz- Bumbe,Riter a mnoho dalších dobrých prodejců.Vaše FORUM ohraničuje skupinu lidí okolo p.Jindry,jste pro Filatelisty uzavřená sekta,která si hraje pouze na Svém písečku,která bez prokazatelných důvodů a pouze na základě svých dojmů napadá prodejce na AUKRU.Vaše názory,do toho bych Neivenstoval,jasné Falzum a mnoho dalších,CO SI VLASTNĚ MYSLÍTE!!!Jste snad zkušební Znalci.Dle mého názoru jsou nabízené aukce prodejců řádně popsány.Doufám,že tento můj názor zveřejníte.Tento email,by si měli přečíst Všichni prodejci a kupující,aby si udělali obrázek jak to u Vás funguje,mimo to Můj dotaz na jednoho znalce,co říká Vašim vystaveným aukcích s tímto Vaším popisem,NO COMENT!!!S pozdraverm terminator1960.
nemáte soudnost -- pane . jste nicka , dej demonstrujete pokus o pravdu , která je jinde
Co by jste řekli na tuto aukci http://www.aukro.cz/item1013967529_so_1920_c_4_10h_zelena.html
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.