Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
12. 2. 2010
No, moc jste mi tedy nepomohli.....😃 No, pokud by přeci někdo jen měl něco, moc by mi to pomohlo! Díky.....
Zaregistrován
28. 6. 2008
..asi jich moc nemáme :-)) No, kdyby tě zajímaly i atypy, také jsem sem někde v sekci s Vaškem lV. nějaký kdysi dávala... Je to dost problematické u mincí určit, která je falzum, která atyp a co je napodobenina. Takže zkoušky ryzosti budou jistě velmi zajímavé.
Zaregistrován
7. 10. 2006
na to si zvykni, kvůli nedostatku materiálu od sběratelů jsem kdysi ukončil svou práci na nové typologii BP VJ ... a dostat se k mincím v muzejních sbírkách je o nervy a jednání s nimi na několik životů 🙄
Zaregistrován
12. 2. 2010
No jo....ale jednoduché to se mnou nebudete mít.....budu otrvovat tak dlouho, až mi budete posílat takové to nálezy........byly nalezeny identické tři kusy......
Vaše názory? Lepší foto nemám k dispozici....
Jen doplním, že průměr je 22 mm a tloušťka je 1.4 mm
Obrázky:
Zaregistrován
6. 7. 2009
Myslel jsem ze shanis podklady k dobovym falzum a ne novodobej smuk...
Zaregistrován
12. 2. 2010
:twisted: 😈 😈 No jo....jsem odhalen....chtěl jsem jen povzbudit případné vlastníky....asi ale né tím nejlepším způsobem.....že?😞
Zaregistrován
6. 11. 2008
začerněný mosazný Soušek prodávaný cca za 25-30Kč...
Také mám tři téměř identické kusy...😈
Obrázky:
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
6. 11. 2008
A když chceš ty groše... 😁
Obrázky:
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
12. 2. 2010
:mrgreen: Tak, já děkuju Dráčkovi za kulturní vložku.....vím, že jsem to způsobil já a tak se omlouvám a byl bych rád, kdyby jsme dále pokračovali už jen vážně......😉
Zaregistrován
16. 2. 2008
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.