Moderátoři: Jaromir, Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
3. 12. 2011
Extravagantní😋 ?
Spíše jste asi myslel vulgární, ne?
Kdyby mazali všechna extravagantní jména, tak musejí vymazat půlku, možná i více uživatelů, viz především třeba babygulka nebo turtleoverhead (to si prosím neberte vy dva nijak osobně, je to jen příklad, já proti extravaganci nic nemám).
Kdo zná všechny odpovědi, tomu nebyly položeny všechny otázky.
http://www.youtube.com/watch?v=4T2ptyJE4f4
Zaregistrován
31. 12. 2011
buzna v píči napsal/a:
musíš se tu vole víc angažovat a stát se moderátorem a pak si můžeš mazat co se ti zlíbí a né tady škemrat
jestli je tam v cestine neco ponizujiciho, tak nic vazneho mne nestalo, v pohode, uz jsem odpustil a zapomenoul.
Zaregistrován
9. 3. 2010
Evropa1, ak by tu bol naprostý liberalizmus tak by to nebolo až tak zlé, ale tu panuje anarchia ...
Zaregistrován
3. 12. 2011
To vám přece nemusí vadit, že si o vás někdo něco myslí.
Kdybyste se chtěl chovat a žít jen podle toho, co si o vás myslí ostatní, tak byste se stal otrokem jejich myšlenek, názorů a představ. Kdybyste se snažil jednat jen podle toho, abyste si u ostatních vytvořil nějaký obraz, nějakou pověst, stal byste se jejich otrokem, nositelem masky, ale nebyl byste sám sebou. Nejlepší je se absolutně nestarat o to, co si o vás kdo myslí.
Pokud je váš hlavní problém čeština, přihlaste se do kurzu češtiny pro cizince, nebo hodně čtěte aktuální českou literaturu nebo české překlady aktuální literatury. Starší literaturu raději ne, protože tam jsou archaizmy a používají se tam stará pravidla pravopisu, stylistiky atp. Nebo si půjčte pravidla českého pravopisu apod.
"je to z toho ze jsem nekdy blbe pisem ze mne zda ze nekdo s toho o mne spatne mysli."
Místo "z toho" používejte "kvůli tomu"
"ze mne zda " - zdá se mi
"o mne spatne mysli" - myslí si o mně něco špatného - v těchto dvou případech je problém hlavně špatný slovosled.
Kdo zná všechny odpovědi, tomu nebyly položeny všechny otázky.
http://www.youtube.com/watch?v=4T2ptyJE4f4
Zaregistrován
31. 12. 2011
Tu cestinu umim na urovni A2. Knihy kupuji v Luxoru na Vaclavskem nam. v den vydani a s podpisem.
Precetl jsem dodneska jen Kuky se vraci, bezva je jak film tak i kniha. Je tam mnoho slov ktery neznam, a s jejich prekladem to vubec blbi, mnoho slov se prekladaji do rustiny jinak a kvuli tomu nepochopitelnymu slovu se straci vubec cela veta. V toto zari budu studovat ji na kurzech dal. Predtim se prectu zase te knihy a se trochu vzpomatuju, ale dik za radu )
Zaregistrován
16. 2. 2008
První knížky které jsem přečetl v angličtině byly ty které jsem již dříve četl v češtině. Proto i když jsem narazil na místa kterým jsem nerozuměl, neunikl mi smysl protože zhruba jsem věděl o co jde.
Zaregistrován
31. 12. 2011
A to je spravne pane turtleoverhead, jen ze zacinat cist cizi jezyk je treba s neceho lehkeho.
Ale te ruske pohadky a historie je takovy nesmysl ze ji v cizine castecne smazou jako "Denni hlidku" par dni zpatky na TV a k tomu jeste predelaji. Zustane cist jen Jules Verne, ale mne se do toho ruky nikdy nesli.
Zaregistrován
2. 8. 2011
Tak teď si ze mě vážně děláte jkože KOZY????????? Nevím, kdo se to zase snaží poslední dobou zbavit mě, ale takovouhle kokotinu jsem ještě nikdy nečetl. Žádám o provedení analízy IP a to hnusný hovado, co se mě snaží schodit vyhodit zavřeným oknem. Tohle už je i na mě dost😠 😠 😠 😠
Zaregistrován
31. 12. 2011
a zase nemuzu to zmazat, zdal se mi ten prispevek za nevhodny.
Zaregistrován
2. 8. 2011
Už chápu, jak se cítil Rath, když u něj doma zazvonila URNA. 😞
Takže jestli jsem dobře pochopil, tak u mě nebude podstrčená krabice, ale účet, kterýmá být můj? Ubohost, ten kdo se to na mě snaží sundat je na stejný úrovni jako modrá mafie!!!
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.