Moderátoři: smith
numismatik-fji napsal/a:
Rád se nechám překvapit, ale mám dotaz a to bude-li možné zakoupit 2. číslo také v České republice? První číslo mě vyšlo na 160.- Kč a to jenom proto, že cenu časopisu navýšilo poštovné.
Zatiaľ prvé číslo sme sa snažili takto riešiť.... Snáď do termínu vydania 2.čísla vydávateľ najde lepšie riešenie.
http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.
Nezlobte se na mne ale děláte chybu za chybou.
První číslo se neprodalo protože se spustě lidí zdálo drahé a Vy chcete u druhého čísla cenu zvýšit?
Jak můžete v prosinci napsat “Dufam ze do marca to vyjde”? To si můžete dovolit u časopisu který se zdarma rozdává v metru.
Nadšení je krásná věc ale tvoří jen 10% úspěchu.
Také mne ta hláška šokovala, tímto přístupem to nevidím bohužel moc dobře. Trochu do i budí dojem, že za čas od vydání prvního čísla se mnoho nevyřešilo, není jasná(a reálná) strategie atp.
Měl jsem možnost vidět částečně "pod pokličku" když se začalo s vydáváním MaB, takže vím, že je mnoho problémů a věcí k řešení, ale stejně mne zde lecos zaráží.
Prostě je tu asi nadšení a chuť vydávat, ale chybí tu jakoby nějaký jasný koncept či idea(něčím i podložená). První číslo jako 2011 a v prosinci 2011 k dalšímu číslu hláška typu "Dufam ze do marca to vyjde..." mluví za vše.
Časopisu bych osobně fandil, ale nevidím to moc růžově...(sorry za upřímnost)
😐
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Vy dvaja nie ste uprimny ale strasne mudry! Skuste nieco vy spravit a potom to uvidite. Pan Dracek vzdy pisete o strategii a pod. Toto nie je monopoly alebo podobna hra. V kazdom Vasom prispevku rozdavate rozumy..urobili ste uz niekedy nieco co bolo na urovni? Vydavat casopis na urovni sa neda kazdy mesiac... Na to sa treba pripravit a ani napisanie talehoto clanku netrva 2-3 dni.... uprimne mam uz dost ludi ktory len a len kritizuju a tvrdia ze to nemyslia zle a ze tym len chcu pomoct....
Tato reakce už komentář ani moc nepotřebuje, hovoří za vše... 🙄 😲
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.