Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

Značka Prim a její současný následovník není z hlediska kvality nijak špatná. Druhdy, když jsem měl ještě firmu, tak jsme si tam nechali udělat speciální luxusní firemní edici 20 kousků hodinek se speciálním designem. A dodnes ty hodinky řada bývalých zaměstnanců či klientů s hrdostí nosí...😉

Wjeme a určitě firmu nestály 600 kus předpokládám😃

No vidíš KAPKO, že něco kápklo😃 Jinak mám neskutečnou radost a musím se pochlubit, koupil jsem dnes porc.sošku cca 30 cm vysokou a jsou tam naspod zkřížené modré meče, nestála sice 600 Kč, ale mám strašnou radost a pak, že Ježíšek není. Je a nikdo mi to nevymluví😃

Pokud se resi znacka Prim tak jako zajimavost uvadim nasledujici clanek o sporu o nastupnictvi/znacku mezi dvema firmami.
http://euro.e15.cz/archiv/dvoji-zivot-znacky-prim-1056264

tocomabyt napsal/a:
...
za sociku bezne dostupnu za dobry peniaz v kazdej predajni klenoty.
K desátým narozeninám jsem v prodejně Klenoty koupil synkovi hodinky Prim Sport.
Stály 550 korun jenže já v té době vydělával 2000 měsíčně takže na ně padla týdenní mzda.😉

Dík a na dálku se ti rychle na tu sádru podepisuji, než ti ji sundají felčaři a přimontují po domíchání sádry dalšímu zájemci , protože šetřit se v našem zdravotnictví musí😃 A dej sem další kousky ze stodoly ať je vo čem klábosit, potažmo co pomlouvat ...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.