Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

To ano, ale kvůli své nemoci nesmíš zruinovat rodinu, takže musíš marodit s rozumem😃

pozor, otec nebyl sběratel, ale skladovatel a to je trošičku rozdíl . samozřejmně že pár věcí cenných i necenných se dá schovat, ale byt není nafukovací (normální člověk má starý šicí stroj jeden, otec měl hned tři).takže ono to je i o prostoru. Ale je fakt, že si člověk rozšiřuje obzory a furt se něco dozvídá ( viz můj kamen).A k těm cenám, chápu, že chce každý vydělat, ale balamutit lidi o bezcennosti to se mi zdá nefér.já se ještě tolik nedám, ale je mi líto takových staříčků a stařenek, kteří počítají každou korunu, do baráku jim příjde překupník, vydávající se za sběratele a je vymalováno. proto jsem ráda, že jsem objevila tyto stránky, kde se fakt dá dojít k rozumnému závěru.

Záměrně jsem uvedl cenu podstavce šicího stroje 500 Kč, to je cena pod kterou nechoďte . Já si z jednoho udělal stůl do pergoly a kamarád ho ze mne tahal za 1500 Kč, moc se mu to líbilo, ale neprodal jsem. Takže je o to zájem z tohoto důvodu , že se dělají stoly z těchto podstavců, takže jenom ten podstavec z umělecké litiny bez problémů prodáte za 500 Kč. Samozřejmě může být zájem i o celý stroj a cena může být vyšší.

stroje už jsem vyřešila, jeden jsem šoupla na chatu, druhej dala kámošce a třetí si koupil synátora šéfík za 100 éček, tam jsem netápala.....horší bude se prokousat pytlíkama mincí , krabicema fotek a jiných dokumentů.o skle , porcelánu a kamení nemluvě, toho tam je taky několik krabic....nojo, aspoň se zaplácne zima vzděláváním, když už na lyže to zatím moc nevypadá
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.