Drahí priatelia.
Svojej najdrahšej kamarátke ladymacbeth som sľúbil (práve mi to s nadhľadom pripomenula), 😉 že po jej nezištnom zohnaní literatúry, nielen pre mňa, jej tu verejne poďakujem a vyzdvihnem jej klady... zápory totiž nemá. 🙄 😁 😁
Takže... drahá ladymacbeth. Dovoľ mi, aby som Ti poďakoval za všetko čo pre nás robíš (pre mňa obzvášť), za Tvoju nezištnú pomoc (Tvoje pripomenutie tohto poďakovania za "zištné" naozaj nepovažujem...), za to aký si fantastický človek a samozrejme za literatúru, ktorú by sme bez Teba určite nezohnali. Rozširuješ týmto naše obzory, pomáhaš nám rásť a to v dnešnej dobe nie je málo. Keď sa z nás stanú numizmatici, odborníci na slovo vzatí, budú Ti ďakovať nielen naše manželky, ale dokonca aj naše deti... dokonca aj deti naších detí. Budeš nami ospevovaná, budeš nami uctievaná ako modla Svantovíta na ostrove Rujana, pri bilancovaní naších budúcich úspechov na poli numizmatiky naše oči nezostanú suché, pri pomyslení na drobné žieňa terigajúce sa s preťažkou kapsou plnou kníh z Nitry do Hlohovca. 😈
Drahá priateľka, som nútený ukončiť tieto riadky, pretože moje biedne prsty stácajú stabilitu na klávesnici od toľkého dojatia a niet viac slov, ktoré by som mohol ešte povedať.
ĎAKUJEME!!! 🙂 🙂 🙂

:D připojuji se k Archyho díkům, ačkoli jsem ještě nic nedostal, ale předpokládám, že dostanu🙂 ještě můžu takto veřejně slíbit, že až za pár desetiletí napíšu svou první studii k bohemikům, zmíním Tě v úvodu, kde budu děkovat všem, kteří se přímo i nepřímo podíleli na té knize😉😃

:mrgreen: no som zvedavá, beriem Ťa teda za slovo😋 ... a už mi neďakujte, ešte ma uvediete do rozpakov hehe😈 😈 😈

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.