zajimave ... v dnesni dobe 200/P, 500/I + R se uz nedivim nicemu, teorii tedy zadnou nemam. Kdyby byla na prodej, mel bych zajem. Diky.
jk4ZAVINACseznam.cz
Podle toho, co vidím, navíc s ohledem na to, že píšete, že je bez vodoznaku, to spíše bude padělek, ale musel bych ji mít v ruce. Nejjistější by byla kontrola v ČNB, ale asi by mohlo hrozit, že ji zkonfiskují. (Ovšem pokud by to byl padělek, tak by to možná bylo i dobře.)
Confidentia dimidia pars profectus, proscipientia ea alia!
Neustále aktualizovaný seznam bankovek a mincí, které sháním a nabízím, Vám rád pošlu e-mailem.
Navic absence bezpecnostniho kovoveho prouzku - nebo snad spatna fotka na acku???
numismat@seznam.cz
V první chvíli mne napadlo, že se možná jedná o tzv. testovací bankovku pro bankomaty, ty mají také nepoužívané serie. Ale vzhledem k tomu, že nemá vodoznak, také nemá metalický proužek. Při zvětšení vidíte hrany bankovky a rohy otřepené, což originál bankovky i v hodně jetém stavu nemají, tzn. se nejedná o bankovkový papír.Já se osobně přikláním k tomu, že se jedná padělek. Také v pravém spodním rohu, kde je symbol 100,který má sklopný efekt, tzn. že při nafocení nebo scanování není vidět. Zde je vidět.
To mě také zarazilo. Takže - raději bych prodejci doporučil stáhnout z prodeje, aby neměl doma nezvanou návštěvu.😃 V nouzovém stavu by to mohlo přijít draho.
Confidentia dimidia pars profectus, proscipientia ea alia!
Neustále aktualizovaný seznam bankovek a mincí, které sháním a nabízím, Vám rád pošlu e-mailem.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.