Moderátoři: smith
Zaregistrován
28. 2. 2009
Staci mi povolit jedno nastavenie a program bude vediet odosielat kompletne chybove reporty bud na email alebo priamo do bugtrackera (pouzivam Mantis). Zatial som venoval klientskej aplikacii strasne malo casu a podla toho to aj vypada. Okrem toho, ze uz treti rok staviam, mam momentalne aj normalne zamestnanie a tak mam denne max 3-4 hodiny na toto. Mal som mat volne cele leto, nakoniec to dopadlo tak, ze som bol mesiac na cestach a mesiac na stavbe. Vsetok volny cas ide prakticky do vyvoja administratorskej aplikacie, ktora je urcena na zber a triedenie dat. Okrem toho sa snazime dokoncit co najviac aukcnych domov, pretoze data nie su na serveroch vecne. Momentalne mame 98 aucnych domov (z asi 200 o ktorych viem), 3.9 miliona poloziek, ale nepretriedenych, takze sa tam najde vsetko cez mince, bankovky, znamky, atd. Coskoro budem mat hotove dalsie dolezite katalogy - RIC, Pick, Spink a zaujimave sa to stane az ked zacnem systematicky vyhladavat referencie a vytvarat linky. Zatial su v databaze co sa tyka katalogov iba testovacie data. Mame v plane vytvorit klientsku aplikaciu uplne na inom principe ako je tato, s moznostou katalogizacie vlastnych zbierok a moznostou kooperacie pri vytvarani databazy +++
CORPUS NUMMORUM
...cross-referenced auction archives coming very soon...
Sledujte progres na Facebooku
Zaregistrován
28. 2. 2009
Ten cas hrozne leti, citam si moj stary prispevok, od ktoreho uplynulo 9 mesiacov a program stale nie je hotovy. Ale pevne verim, ze 1.oktobra bude prva ostra verzia vonku.
Tak len prezradim, ze v databaze je 11 milionov poloziek z 271 aukcnych domov (1.9 TB dat), viac info a snad aj skusobna verzia programu do konca augusta
CORPUS NUMMORUM
Zaregistrován
28. 2. 2009
Par screenshotov z uzivatelskeho prostredia, novy browser podla krajin (aj s filtrom a abecednym indexom), alebo browser podla kontinentov a storoci.
Dalej vyhladavanie aukcnych poloziek cez literaturu, konkretne Crawford, Rimske republikanske mince (najdene 14688 aukcnych poloziek zlinkovanych podla katalogoveho cisla), druhy screenshot ukazuje max velkost obrazku.
Obrázky:
CORPUS NUMMORUM
Zaregistrován
28. 2. 2009
points of interests Ceska Republika browsovatelne na street view
Obrázky:
CORPUS NUMMORUM
Zaregistrován
28. 2. 2009
databaza casopisov a clankov... chvilu to potrva, kym sa to naplni.
Pokial nejaka aukcna polozka odkazuje na clanok v casopise, objavi sa pod clankom ako dalsia uroven. Rovnako si odkazy do clankov a literatury moze vytvarat zberatel aj pre svoje vlastne polozky v zbierke. Vlastne zbierky su v zalozke Local (zatial rozpracovane).
Obrázky:
CORPUS NUMMORUM
Zaregistrován
22. 3. 2009
Vanya : skoro som odpadol - brutálne!!! Fakt klobúk dole. Držím palce.
Zaregistrován
23. 10. 2006
to Vanya; nefunkčná adresa , je nejaký nový odkaz na Tvoju stránku?🙄
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
28. 2. 2009
k updatu web stranky (a web aplikacie) som sa bohuzial este nedostal, takze linka je stale nefunkcna, akonahle bude hotova windows aplikacia, urobim to podobne aj cez web. Este pripajam jeden screenshot, delenie pokracuje az na panovnikov, bude aj podla mincovni atd., dalsie urovne pridam podla odozvy od uzivatelov. System je flexibilny, takze to mozem urobit bez nutnosti zmenit klientsku aplikaciu.
Obrázky:
CORPUS NUMMORUM
Zaregistrován
23. 10. 2006
Precízna práca ako Národnom Múzeu - blahoželám ku trpezlivosti .
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
28. 2. 2009
momentalne testujem automaticke vyhladavanie referencii pre katalogy, ktore nemaju unikatne cislovanie, ako je napr. Krause. Testoval som na aukcnom dome Heritage, vysledok mozte vidiet na screenshote - dukatov naslo pozehnane 🙂
Obrázky:
CORPUS NUMMORUM
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.